Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 16:42:26

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 - 16 & ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η Φένια Παπαδόδημα και τέσσερις εξαιρετικοί

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 - 16  & ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

 Fenia! It happened to me!



Η Φένια Παπαδόδημα και τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί της ελληνικής σκηνής όπως ο Τάκης Μπαρμπέρης στην κιθάρα, ο David Lynch στο σαξόφωνο και στο τραγούδι, ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα, και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο μπάσο, παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις και όχι μόνο.

Η πάντα δραστήρια και απρόβλεπτη Φ. Παπαδόδημα γράφει τραγούδια σε στίχους Καρυωτάκη και Ελευθερίας Σαπουτζή. Ο David Lynch εκτός της γνώριμη μαγεία του σαξοφώνου του, μας εκπλήσσει τραγουδώντας ο ίδιος συνθέσεις του! Ο Τάκης Μπαρμπέρης με το χαρισματικό ήχο ερμηνεύει δικές του οργανικές συνθέσεις από συνεργασίες του με κορυφαίους μουσικούς όπως ο Triloc Gurtu ή ο Πετρολούκας Χαλκιάς. Ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα απλά κάνει αυτό που τον έχει κάνει σχεδόν θρύλο στην ελληνική δισκογραφία εδώ και χρόνια, παίζοντας ‘'από καρδιάς''. Ο Γιώργος Παλαμιώτης εκτός από τον μοναδικά προσωπικό τρόπο που χρησιμοποιεί το μπάσο, συνδυάζει με το παραπάνω υλικό κομμάτια από White Stripes, Kate Nash ή Joy Division μαζί με απρόβλεπτες διασκευές δικών μας παραδοσιακών τραγουδιών.

Αυτοσχεδιασμοί και συμμετοχές-έκπληξη δεν λείπουν ενώ όλο το υλικό της παράστασης έχει στηθεί με μόνο στόχο την πραγματική μουσική απόλαυση χωρίς προκαταλήψεις και ταμπέλες.