Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 16:42:27

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

PARTIES & SPECIAL EVENTS ΣΤΗΝ ΜΥΓΑ

Επιστρέφουμε και πάλι δυναμικά με πολύ κέφι για βραδιές γεμάτες χορό σε ένα καινούριο χώρο που θα σας γεμίσει ενέργεια χωρίς να σας αδειάσει τις τσέπες. Οι καλύτερες μουσικές είναι εδώ και μόνο για τα αυτιά σας!!!

Σας περιμένουμε όλους εκεί

Περισσότερες πληροφορίες
www.mygainathens.gr
www.myspace.com/social_team
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είσοδος ελεύθερη

 


 ΠΑΡΤΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΑΛΕΡΑ

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, γιορτάζουμε τα 50 τεύχη του περιοδικού “ΓΑΛΕΡΑ”, και τον 1 χρόνο της εκπομπής “ΓΑΛΕΡΑ στους πέρα κάμπους”, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τον Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105.5″

με μια μεγάλη συναυλία με τους:

Locomondo
Ελελεύ
Θέρος
Δανάη Παναγιωτοπούλου
Autodivine
και
Illegal Operation.

DJ: Polly B.

Πότε: Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, από τις 9 το βράδυ Είσοδος:10 ευρώ

Στη “Μύγα”, Αισώπου 10 και Μίκωνος 13, Ψυρρή

Για περισσότερες πληροφορίες:
Περιοδικό Γαλέρα: 210 3843983
www.galera.gr

Μύγα: www.mygainathens.com


 

PURE

Presents

Flash Dance

 

The reunion party

 

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

ΜΥΓΑ (Αισώπου & Μίκωνος 13, Ψυρρή)

 

Είσοδος 8€, Έναρξη 23:00

 

 

 

      Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η ομάδα pure θα οργανώσει ένα reunion - revival party για μια και μόνο βραδιά, για να  θυμηθούν οι παλιοί και μαθαίνουν οι νέοι.

Έχουν περάσει 7 χρόνια  από το τελευταίο event στο club Gagarin 205 και 15 χρόνια από το πρώτο στο club Avant Garde.

      Θέλοντας παράλληλα να τιμήσουμε  την 20ετή επέτειο από την κυκλοφορία  ενός από τα σημαντικότερους δίσκους στην ιστορία της ποπ, το ντεμπούτο άλμπουμ  των Stone Roses, όσο επίσης να γιορτάσουμε τα 25αχρονα από την δημιουργία της σημαντικότερης ανεξάρτητης εταιρείας του κόσμου, την Creation Records, σας προσκαλούμε στη Μύγα (Αισώπου & Μίκωνος 13 , Ψυρρή ) και ώρα 23:00  όπου θα αναλάβουν τα decks οι djs  Bampeace, Antony, Vags , Tony Montana , George Otemperis.

      Ένα πάρτι ειδικά αφιερωμένο, στη διετία 94-96 ,στη έκρηξη της Brit pop και στο μουσικό πνεύμα των πρώτων pure parties που βαλαν τις βάσεις για να εξελιχτεί η ομάδα pure σε μια από τις πιο δραστήριες ομάδες πάρτι των 90’s.

Ακόμα  στο πρώτο όροφο θα λάβει μέρος και έκθεση flyers- posters και περιοδικών  από το Δεκέμβριο του 1994 μέχρι τον Δεκέμβριο 2002.περισσότερες πληροφορίες ( videos,audios,photos & memories) στο facebook και στην σελίδα flashdance  pureparty Τέλος, εκπλήξεις , δώρα και συγκινήσεις  περιμένουν όσους πιστούς - fans προσέλθουν στο  απόλυτο event  των Χριστουγέννων, για να νοιώσουν την μαγεία ξανά !!!