Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 18:58:36

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο web site

Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο web site
των εκδόσεων
Οξύ και Εμπειρία Εκδοτική!

Ολοκληρώθηκε το νέο website και e-shop των εκδόσεων Οξύ και Εμπειρία Εκδοτική από την Web Relations. Από τις αρχές Νοεμβρίου βρίσκεται στον αέρα πλήρως ανανεωμένο και εμπλουτισμένο.

BrainFood είναι η τροφή που διψά να αποκτήσει ο εγκέφαλός μας, για να δημιουργεί ωραίες ιδέες και θετικές σκέψεις. Αυτήν ακριβώς την τροφή σάς προσφέρουμε, μέσα από ένα πολυδιάστατο δίκτυο προϊόντων και υπηρεσιών
(βιβλία, περιοδικά, portals, υπηρεσίες ψυχαγωγίας). Στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε το μυαλό σας, να του προσφέρουμε «τροφή» για σκέψη, να το ενδυναμώσουμε και να το προάγουμε συνεχώς.  

Στο www.brainfood.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον πολυχώρο Floral-Books+Coffee, αλλά και για όλες τις παρουσιάσεις βιβλίων των εκδοτικών οίκων Οξύ και Εμπειρία Εκδοτική.
Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ηλεκτρονικά όλες τις πληροφορίες για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων και τις εκδηλώσεις μας, αρκεί να αναγράψετε το email σας στο πεδίο Newsletter, ενώ από το πεδίο Press Kit μπορείτε να κατεβάσετε τα Δελτία Τύπου που σας ενδιαφέρουν. Ενημερωθείτε, ακόμη, για τα εισιτήρια για συναυλίες που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Floral-Books+Coffee.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, όλοι οι επισκέπτες του site θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους ηλεκτρονικά από το e-shop μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ από τώρα μπορούν να χρησιμοποιούν τη μέθοδο της αντικαταβολής.

Με ένα κλικ στο www.brainfood.gr ή και μέσω των οικείων διευθύνσεων www.oxy.gr και www.empiria.gr βυθιστείτε σε ένα ποικίλο μενού που περιλαμβάνει:

-          Εκδόσεις Οξύ: Όλοι οι τίτλοι του εκδοτικού οίκου που  φέρνει μια σύγχρονη αντίληψη στο χώρο του βιβλίου, μέσα από 8 κατηγορίες: ΚΟΛΑΣΗ, Sonik, Komix+Graphic Novel, Παραμόρφωση, ΑΝΤΙ-ΥΛΗ, Μανιφέστο,  Ειδικές εκδόσεις, BrainFood Books. Βρείτε τον τίτλο που σας ενδιαφέρει από το πεδίο Αναζήτηση.

-          Εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική: Αναζητήστε μία ποικιλία τίτλων βιβλίων, ελληνικών και ξένων, που ικανοποιούν ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό. Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, ψυχολογία, μαγειρική, ημερολόγια, σημειωματάρια, λευκώματα, θρησκεία, μάνατζμεντ, παιδικά βιβλία.

-Περιοδικά

SONIK:  Η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης για όλες τις νέες κυκλοφορίες, το περιοδικό που έχει άποψη για τα μουσικά πράγματα και την εκφράζει δυνατά!
Δείτε τι θα βρείτε στα Sonik που κυκλοφορούν τον τρέχοντα μήνα, όπως και τους προηγούμενους.

INDEX:
Το έγκυρο free press έντυπο για το βιβλίο, που με μόλις 14 τεύχη κατάφερε να γίνει ο leader στον χώρο του βιβλίου. Κατεβάστε τα τεύχη που επιθυμείτε για να σας ξεναγήσουμε στις νέες κυκλοφορίες, στις σταθερές αξίες και τις παλιότερες εκδόσεις που αναδύονται στην επιφάνεια εξαιτίας της επικαιρότητάς τους.

PLATFORM: Το πρώτο και πιο μαζικό free press που αντανακλά το σύνολο της street κουλτούρας, που περιβάλλεται από το skateboarding, street fashion, snowboarding, bmx, street basketball, τέχνες και graffiti, κ.α. Ξεφυλλίστε το διαδικτυακά...

- Portals:

-ΑVOPOLIS.GR: Συνδεθείτε με το πρώτο μουσικό portal (από το 1996). Το μοναδικό site με πάνω από 20 ανανεώσεις καθημερινά, σε νέα, κριτικές, συνεντεύξεις και με την πληρέστερη ατζέντα συναυλιών και downloads κομματιών σε αποκλειστικότητα.

-MOVIEWORLD.GR:
 Το πληρέστερο portal για τον κινηματογράφο και το DVD με ένα κλικ...

Business solutions:

-          Έχετε ανάγκη από μία ομάδα από εξειδικευμένους και έμπειρους πωλητές για να αναλάβουν με μεθοδικότητα τη διανομή και τη διακίνηση βιβλίων σας μέσω ενός ευρύ δικτύου σημείων πώλησης; Επισκεφτείτε την Αγορά Ιδεών.

-          Θέλετε ένα συνεργάτη που θα αναλάβει ολόκληρο το φάσμα των εργασιών για μια επιτυχημένη εκτυπωτική δουλειά; Από το δημιουργικό, την προμήθεια χαρτιού, την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία μέχρι τα logistics, την παράδοση και τον ποιοτικό έλεγχο για κάθε μία από τις εργασίες, όπως και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την έκδοση. Κάντε κλικ στην Ένωση Εκτυπωτικών Επιχειρήσεων.

Για καφέ, ποτό, βιβλίο και... εκδηλώσεις

Συνδεθείτε με το FLORAL - Books + Coffee: Το ιστορικό στέκι της Πλατείας Εξαρχείων σάς προσκαλεί να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, αλλά και να παρακολουθήσετε πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις, αφιερώματα, εικαστικές εκθέσεις, βιντεοπροβολές, ειδικές βραδιές (tango, swing, κ.λπ) parties, live συναυλίες.

Το BrainFood είναι η πολυβιταμίνη που χρειάζεστε καθημερινά και τώρα την έχετε, μόνο με ένα click στο www.brainfood.gr.

www.brainfood.gr

www.oxy.gr

www.empiria.gr

www.εμπειρία.gr