Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 15:43:01

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

το ολοκαίνουριο single των Muse "Uprising"

They will not force us
They will not degrade us
We will be victorious (Uprising)Oλοκαίνουργιοι Μuse!

Αυτοί είναι μερικοί στίχοι από το ολοκαίνουριο single των Muse "Uprising" το πρώτο τραγούδι από το πέμπτο studio album The Resistance. To "Uprising" κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου και είναι glammed up, ξεδιάντροπα rock, φρέσκο και τελείως Muse!

Μόνο μια δεκαετία έχει περάσει από το πρώτο άλμπουμ των Muse (Showbiz), αλλά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, οι Μuse δουλεύουν διαρκώς, κάνουν περιοδείες σε όλο τον κόσμο και τώρα είναι μια από τις μεγαλύτερες ροκ μπάντες παγκοσμίως.

Έχουν πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως συλλέγοντας 5 MTV Europe Music Awards, 4 Q Awards, 7 NME Awards και 2 Brit Awards μέχρι στιγμής. Έχουν παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ευρώπης και ήταν headliners για δύο ημέρες στο mini festival στο Wembley Stadium, όπου έπαιξαν και οι The Streets μαζί με τους My Chemical Romance.

Το show των Muse εκείνο το σαββατοκύριακο του Ιουνίου του 2007 ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο H.A.A.R.P, ένα CD/DVD που αποκαλύπτει το θεαματικό live τους!

Η επερχόμενη περιοδεία τους τον Νοέμβριο στην Βρετανία ξεπούλησε 95000 εισιτήρια μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή ανακοίνωσης της.

To Uprising είναι το πρώτο single των Muse μετά από το τριπλά πλατινένιο άλμπουμ Black Holes and Revelations, το οποίο χάρισε στην μπάντα την μεγαλύτερη επιτυχία στα chart και την αποθέωση από τους κριτικούς. Το Black Holes and Revelations εισήχθη στην κορυφή των chart και το πρώτο single Supermassive Black Hole κατέλαβε την τέταρτη (και πιο υψηλή μέχρι σήμερα) θέση. Tα Starlight, Knights of Cydonia και Map of Problematique είχαν και αυτά το δικό τους χώρο στο top20.

Το The Resistance ηχογραφήθηκε στη Βόρεια Ιταλία, σε παραγωγή των Muse και τη μίξη ανέλαβε ο Mark "Spike" Stent. Κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Καλύτερη εισαγωγή στους Muse του 2009 από το Uprisin’ δε θα μπορούσε να υπάρχει..

UK tour, autumn 2009, sold out

4 Νοεμβρίου Sheffield Arena
5 Νοεμβρίου Liverpool Echo Arena
6 Νοεμβρίου Dublin O2 Depot
9 Νοεμβρίου Glasgow SECC
10 Νοεμβρίου Birmingham NIA
12 Νοεμβρίου London 02 Arena
13 Νοεμβρίου London 02 Arena