Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 18:50:21

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Dailymotion Greece

Dailymotion Greece

Τον video player του Dailymotion επέλεξε να χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να προωθήσει τα video που αφορούν στην προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2009-2010. Ο video player φιλοξενείται και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.aekfc.gr, έχοντας ξεπεράσει τις 30.000 εμφανίσεις.   

Λίγα λόγια για το Dailymotion και την παρουσία του στην Ελλάδα

Το Dailymotion είναι το 1ο ανεξάρτητο Video Hosting Site στον κόσμο και χάρη στον εξαιρετικό του Player, ο οποίος  υποστηρίζει High Definition μπορεί να βρει κανείς σε αυτό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται εδώ και ένα χρόνο εκπροσωπούμενο αποκλειστικά από την 24 Media, έχοντας ήδη επιτύχει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες της χώρας μας.

Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα του ελληνικού ίντερνετ τα οποία έχουν επίσημο λογαριασμό είναι τα: Αθηνόραμα, Contra, Sport24 και πολλές ακόμη ιστοσελίδες.

Eταιρείες οι οποίες έχουν επιλέξει να διαφημιστούν και να δημιουργήσουν το εταιρικό τους προφίλ στο Dailymotion Ελλάδας είναι οι: Cretafarm και Renault, ενώ υπάρχουν και Β2Β συνεργάτες από τον χώρο της παραγωγής όπως η Ashley World Group, η Άνωση και η Universal.

Τέλος, το Dailymotion έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα χορηγικής επικοινωνίας προς κάθε μεγάλη πολιτιστική ενέργεια όπως:Rock wave Festival, Badminton Theater, Synch Festival, Ejekt Festival και το διεθνές 48H film Project.