Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 00:33:11

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ DR.ATOMIK LIVE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ DR.ATOMIK LIVE ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΥΛΟΣ

SPECIAL GUESTS: ANOTHER LITTLE GIRL UNDER THE SEA

 

τη Κυριακή 24 Μαΐου στο Μουσικό Σπίτι Δίαυλος.

 
 

Οι Dr.Atomik(Άδωνις Γουλιέλμος:Κιθάρα,Aντώνης Λιβιεράτος:Φωνή,πλήκτρα, κιθάρα, φυσαρμόνικα, Γιάννης Τρυφερούλης:Τύμπανα) δεν μπορούν να θεωρηθούν νέο γκρουπ. Ούτε η μακρόχρονη θητεία των μελών τους στην εγχώρια σκηνή ούτε τα πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας τους ως σχήμα επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Η ανατρεπτική τους διάθεση, όμως, τόσο απέναντι στο ροκ ιδίωμα, όσο κι απέναντι στο ίδιο τους το υλικό παραμένει αμείωτη.

 

Την Κυριακή 24 Μάη στη σκηνή του Δίαυλου θα παρουσιάσουν μαζί με το γνώριμα κομμάτια του προπέρσινου πρώτου άλμπουμ με τίτλο τ’ όνομά τους και αρκετά νέα. Τα ηλεκτρονικά αυτή τη φορά θα είναι λιγότερα από ποτέ, η γνωστή, όμως, σε όσους τους έχουν ξαναδεί στη σκηνή ανάγνωση αποσπασμάτων από το ημερολόγιο του Δόκτορος δεν θα λείψει.

 

Γιά την ιστορία…

Ο Αντώνης Λιβιεράτος (η τραγουδοποιϊα του οποίου αποτελεί τον κύριο όγκο του υλικού των Dr.Atomik) εκτός απ’ τα τρία σόλο άλμπουμ του έχει ως μουσικός ή/και παραγωγός εμπλακεί στη σκηνή και το στούντιο με μιά σειρά σχημάτων: Λιβιεράτος/ Δεμπόνος, Sigmatropic, Illegal Operation κ.α. Συνεχίζει, φυσικά, να είναι επίσης (από το 1982) μέλος του γκρουπ Chapter 24 (a.k.a. Κεφάλαιο 24) του οποίου, παρεμπιπτόντως, το επόμενο άλμπουμ σε συνεργασία με τον Philippe Petit πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο απ’ την φημισμένη για την προτίμησή της σε “δύσκολα” μουσικά ιδιώματα γνωστή αμερικάνικη εταιρία Beta-lactam Ring Records.

Ο Άδωνις Γουλιέλμος έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος των γκρουπ Cosmic Teds, ΦΕΛΛΑ και Rocking Bones. Είναι επίσης μέλος του εξαιρετικά δραστήριου ιδιότυπου swinging ακουστικού σχήματος των Swing Shoes.

Ο Γιάννης Τρυφερούλης με τζαζ παιδεία και πλούσια συμμετοχή σε ροκ γκρουπ είναι παράλληλα (εδώ και πολλά χρόνια) ο ντράμερ των Sigmatropic.

 

 

 

ANOTHER LITTLE GIRL UNDER THE SEA

 

Αρίωνας Αμπαστάδο: μπάσο,Γιωργής Καρράς: κιθάρα, Δημήτρης Κούλογλου: φωνή, κιθάρα,Ηλίας Λιβιεράτος: τύμπανα

Το γκρουπ πίσω απ’ το μακρύ αυτό όνομα είναι ο ορισμός του νέου αίματος: Δεκαεξάχρονοι, με δικό τους υλικό και τεράστια αποθέματα δημιουργικής διάθεσης

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ηχητικά δείγματα, κ.τ.λ.:

www.myspace.com/smallmusictheatre 

 

Χώρος: Μουσικό Σπίτι ΔΙΑΥΛΟΣ (Δράκου 9, Κουκάκι, Στάση Συγγρού - ΦΙξ ΜΕΤΡΟ) 
Έναρξη: 21:30
Είσοδος:8 Ευρώ