Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 13:18:40

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Δηλώσεις του ντράμερ Ginger Baker για τους

Οι θαυμαστές της Βρετανικής Rock μπάντας Cream ελπίζοντας σε μία επανένωση της  έκαναν την καλύτερη κίνηση. Σε μία συνέντευξη που έγινε στο περιοδικό με την μπάντα των Rhythm, o ντράμερ  Ginger Baker τόνισε πως το μυθικό τρίο δεν θα είναι ξανά μαζί. Τα σχόλια του Baker δημοσιεύτηκαν από την ιστιοσελίδα του musicradar.com.

Το Show  στο Albert Hall ήταν καταπληκτικό αλλά όχι και αυτό που έγινε αργότερα την ίδια χρονιά στην Madison Square Garden στην Ν. Υόρκη, “ Ο Baker έδωσε την εξής απάντηση όταν ρωτήθηκε εάν τα Reunion Shows είχαν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, ότι τα τελευταία  ήταν μία σκέτη καταστροφή  Ο Ντράμερ της μπάντας Razorlight Andy Burrows , μιλώντας με τον Baker εκ μέρους των Rhythm πίεσε τον Βετεράνο της μπάντας των Cream για συνεργασία.

«Αρχικά είχα αρνηθεί εντελώς αυτή τη συνεργασία» είπε ο Baker στον Burrows. “ ¨Ηταν ο Eric Clapton o οποίος μου τηλεφώνησε και τελικά με έπεισε. Ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελα να το κάνω ήταν το περιστατικό που έγινε το 1968 στην Ν.Υόρκη που κατέστρεψε αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα. Ο ίδιος λόγος  για τον οποίο το διαλύσαμε αρχικά επανήλθε στην σκηνή της Madison Square.
O Baker συνέχισε : Θα προσέξετε ότι μιλάω για τον Έρικ ευγενικά , όμως στο group παρουσίασε ένα άλλο πρόσωπο. Το πρόβλημα δεν ήταν απλά με τον ήχο του μπάσου της κιθάρας, το θέμα ήταν ότι γελοιοποιήθηκε μπροστά σε 20.000 ανθρώπους