Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 23:37:24

Συναυλίες - Live

FREE Live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

  Φωτογραφία: Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι Jane Doe (μαζί με τους 10 Code) LIVE στο Silver Dollar (Θεσσαλονίκη). Είσοδος Ελεύθερη. Στις 21.45 
Οι Jane Doe θα παίξουν και καινούργια τραγούδια ! Πάρτε μια πρώτη ιδέα από το linkQ http://www.youtube.com/watch?v=0dCbCsB--xI
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Νοεμβρίου – LIVE
στο Silver Dollar Bar and Stage (Θεσσαλονίκη)
Είσοδος Ελεύθερη

Jane Doe / 10 Code

Το “The Enormous Head of King Splendid” των Jane Doe μπορεί να έχει μόλις 10 μήνες που κυκλοφόρησε αλλά το συγκρότημα έχει ήδη σχεδόν έτοιμα … 2 (!) νέα άλμπουμ για την κυκλοφορία των οποίων θα ενημερωθείτε εν καιρώ.
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε live τόσο τα ήδη δισκογραφημένα τους τραγούδια όσο και αρκετά από τα καινούργια που θα συμπεριλαμβάνονται στην καινούργια τους διπλή κυκλοφορία
Μια γεύση του νέου τους υλικού μπορείτε να πάρετε και από το βίντεο κλιπ του “This Pain Is Real” εδώ
Μαζί τους σε αυτή τη συναυλία οι 10 code που παρουσιάζουν την πρώτη τους κυκλοφορία “the connection ep” (ανεξάρτητη παραγωγή). Το ep αυτό αποτελεί προπομπό του νέου τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2014.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013
Silver Dollar Bar and Stage (Εθνικής Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 - 283613)
Ελεύθερη είσοδος
Ώρα Προσέλευσης: 21.45
 



Σάββατο 30 Νοεμβρίου – Blind Music Dates @Zp87

Blind Music Dates
Αγγελική Τουμπανάκη  – Γιάννης Κασέτας – Γιώργος Τ. Αναματερός
Ελεύθερη είσοδος (με ελεύθερη συνεισφορά)

Κάθε Σάββατο η Astrolab διοργανώνει live αυτοσχεδιασμού στο Zp87. Μουσικές συναντήσεις από την jazz, world αλλά και την κλασσική σκηνή. Προσκεκλημένοι κάθε βραδιάς είναι δεξιοτέχνες μουσικοί που δεν έχουν ως τώρα συναντηθεί καλλιτεχνικά, μουσικοί από διαφορετικά σχήματα και διαφορετικές "σκηνές", που καλούνται να παίξουν μαζί «στα τυφλά».
Στόχος είναι ένα «άνοιγμα» στον μουσικό χάρτη της Αθήνας από τις καλλιτεχνικές ζυμώσεις θα προκύψουν από αυτά τα "τυφλά" μουσικά ραντεβού , αλλά και από το απροσδόκητο, το τυχαίο που μπορεί να γίνει μια πολύ σπουδαία καλλιτεχνική στιγμή.
Τα Blind Music Dates (που ξεκίνησαν να γίνονται κάθε Σάββατο από τις 9 Νοεμβρίου) γίνονται σε συνεργασία με την ομάδα του Zp87 που μένει πιστή στην αρχική της φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία διαμορφώθηκε ο χώρος πριν 2 περίπου χρόνια: η άμεση επικοινωνία αλλά και η δημιουργία προϋποθέσεων για ελεύθερη και πειραματική έκφραση μέσα από όλο το φάσμα των τεχνών.

Στο τελευταίο για τον μήνα Νοέμβριο Blind date, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η Αγγελική Τουμπανάκη (jazz vocalist), ο Γιάννης Κασέτας (σαξόφωνο) και ο Γιώργος Τ. Αναματερός (πιάνο), μας υπόσχονται ότι θα φτιάξουν ένα μείγμα που θα κάνει "χαβά".

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013
Zp87 (Ζωοδόχου Πηγής 87, Εξάρχεια) Ελεύθερη είσοδος (με ελεύθερη συνεισφορά)
Ώρα Προσέλευσης: 22.00
Καλλιτεχνική Eπιμέλεια& Επικοινωνία Blind Music Dates:
Χρύσα Ματσαγκάνη | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τ. 6970 992262 | W. www.astrolabathens.gr

Χορηγοί επικοινωνίας Blind Music Dates:
Puzzlemusik, 105.5 Στο Κόκκινο, ΕΡΤ OPEN, xilouris.gr, targetradio.gr