Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 21:31:39

Οι στίχοι περιγράφουν βιωματικές εμπειρίες του γράφοντα και o λόγος του ρέει ανεπιτήδευτα αναζητώντας έναν άμεσο , τραχύ και παράλληλα ελιτιστικό τρόπο έκφρασης .
Η μουσική έχει άμεση συγγένεια με το σκοτεινό rock όπως επίσης και αναφορές στo EBM .
Για ακόμα μια φορά προτιμά την οδό της αυτοέκδοσης σε cd και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων ,μακρυά από την σκέπη των δισκογραφικών τοκογλύφων.
Ολοκληρώνοντας να αποκαλύψουμε την συμμετοχή ενός καταξιωμένου μουσικού που διακρίνεται για το ήθος του στην Ελληνική ανεξάρτητη σκηνή του Δημήτρη Δημητράκα ο οποίος ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το τραγούδι΄΄ Το ταξίδι δεν θ’ αργήσει΄΄.
Το εκτελεστικό απόσπασμα συμπληρώνουν οι : Γιάννης Παπανικολάου στα πλήκτρα και Νίκος Γεωργάκης στις ηλεκτρικές κιθάρες .

Στο παρακάτω Link Μπορείτε να ακούσετε και ενα απο τα καλύτερα κομμάτια του άλμπουμ

https://www.youtube.com/watch?v=f-j-hCi5hJ4

 

Ο Ευάγγελος Χ. Βαγενάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.

78745602 504458610161302 7302264686118961152 n

Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες ξεκινούν από μικρή ηλικία που εκδηλώνει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την μουσική .Η μεγάλη του κλίση εμφανίζεται στην συγγραφή του στίχου .Με γνώμονα την ανάγκη της έκφρασης παρουσιάζει τα δημιουργήματά του με το συγκρότημα των ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ που διήρκεσε 23 χρόνια αφήνοντας πίσω 10 δισκογραφικά ίχνη και 5 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές.

Παράλληλα εκδίδει την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο ‘Μηχανές Ευτυχίας’ το 2000 και την βελτιωμένη έκδοση το 2013 , η οποία περιέχει και το ομώνυμο cd με 12 τραγούδια σε στίχους και μουσική του ιδίου.
Το 2016 πραγματοποιεί το πρώτο προσωπικό εγχείρημα και ξεκινάει τις εμφανίσεις του ως ‘ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ. ΒΑΓΕΝΑΣ & ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ’.
Το Μάρτιο του 2019 κυκλοφορεί σε cd το πρώτο ολοκληρωμένο του album με γενικό τίτλο <<ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ>> ,ενώ μέσα στο ίδιο έτος αναμένεται η κυκλοφορία του και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων .
Το ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ πλαισιώνουν οι : Νίκος Γεωργάκης (ηλ.κιθάρα) και Γιάννης Παπανικολάου (πιάνο , synth modules).

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook