Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 02:43:31

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Οι HAND OF FATE στο SouthernRock.gr

 Δώσατε τον τίτλο στο συγκρότημα σας, που ακούει στο Hand of Fate. Τι πιστεύετε πως σας έφερε κοντά πέρα από την αγάπη για τη μουσική;

Μα τι άλλο από το χέρι της μοίρας!? Και φυσικά αυτή η αποδοχή που έχουμε ο ένας για τον άλλο και για τις ιδιαιτερότητες του! Όλα αυτά μας δένουν και μας καθιστούν μιαμουσικήοικογένεια.

Συμφωνικό ροκ, metal. Ήταν κάτι από τα κύρια ακούσματα σας που θελήσατε να ακολουθήσετε; Τι άλλο μπορεί να δοκιμάζατε σαν ήχο, ίσως στον επόμενο σας δίσκο;

Ο ήχος μας πρόεκυψεακλουθώντας ένα σύνολο επιρροών και πιστέψτε με μιλάμε για πέντε άτομα,άρα πολλές και διαφορετικές επιρροές οι οποίες έδωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου μας δίσκου. Η δόκιμη έχει να κάνει με το τι θα εξέφραζε,εφόσο νβρούμε σκαλοπάτι για δημιουργία δε θα μας πείραζαν οι καινοτομίες.

Ένα συγκρότημα ή μουσικό που θαυμάζετε και γιατί;Θα θέλατε να βρεθείτε μαζί του και επί σκηνής;

Πααααρα πολλά! TarjaTurunen για αρχή! PinkFloyd (wewish!), Queen, Iron Maiden, Queensryche, Gus G με τον οποίο είχαμε την τύχη να μοιρασθούμε τη σκηνή. Φυσικά η λίστα είναι ατέλειωτη!

 Αν είχατε την ευκαιρία να παίξετε δίπλα σε ένα μεγάλο όνομα, ποιο θα ήταν αυτό και πόσο άγχος θα σας προκαλούσε;

Δεν είναι τόσο το άγχος όσο το Δέος που σου προκαλε ίένας καλλιτέχνης τέτοιου βεληνεκούς. Φυσικάθα προσπαθούσαμε να δώσουμε το 100% και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των περιστάσεων. Κάτι που φυσικάπ ροσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα shows, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.

hof745992410902 131416219617067008 n

"Το Messengers of Hope" είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά σας.Είναι κάτι που ετοιμάζατε από καιρό; Πόσο εύκολο ή δύσκολο αντίστοιχα, είναι να συλλέξεις υλικό που θεωρείς πως μπορεί να κυκλοφορήσει;

Ο συγκεκριμένος δίσκος αποτελεί δουλειά χρόνων! Θέλει πολύ επίμονη, υπομονή και θέληση η δημιουργία ενός τέτοιουέργου. Η προώθηση είναι κάτιπου επίσης χρειάζεται προσπάθεια και τις κατάλληλε ςσυνθήκες.

Βρεθήκατε ποτέ στην θέση να αφαιρέσετε κομμάτι από το δίσκο; Και για πιο λόγο;

Μέχρι στιγμής όχι κι ελπίζουμε να μην βρεθούμε στη θέση αυτή και στο μέλλον.

Τι αντιπροσωπεύει για εσάς αυτή η δουλειά και τι καλό να περιμένουμε μέσα στη χρονιά;

"Το Messengers of Hope" είναι η έκφρασητων συναισθημάτων μας και των ελπίδων μας. Στην επομένη δουλειά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε με την ίδια ειλικρίνεια και ενθουσιασμό. Υπάρχου νπράγματα στα σκαριά που νομίζουμε θα είναι πολύ δυνατά!

Σαςευχαριστούμε πολύ για την κουβεντα και καλή μουσική σας πορεία

Official links

https://www.facebook.com/h.o.f.theband/

https://www.youtube.com/channel/UCjHZsdCuKbgrbPXjgLFjhrw?view_as=subscriber

https://open.spotify.com/album/6r0kyutUu3420Df4bMZjAa

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook