Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 07:08:32

Το άλμπουμ αυτό περιέχει 8 καλοπαιγμένα τραγούδια κάποια απο αυτά είναι διασκευές τραγουδιών άλλων μουσικών δηλ του Andy Silvester & Kim Maiden Simmonds, του Peter Green και Clifford Adams και του(Reverend Gary Davis), αλλά με την μαεστρία των Ελληνων μπλουζοπαικταράδων.Η μπάντα των Daddy’s Work Blues δεν παίζει για να εντυπωσιάσει, αλλά με αγάπη και μεράκι γιαυτό που κάνει, βγάζει το σωστό αποτέλεσμα στον ακροατή. Οποιος ακούει μπλουζ πρέπει να αγοράσει το άλμπουμ για να ακούσει τις μελωδίες και την ποιότητα της μπάντας Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου 2022 και είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη μνήμη του Φάνη Θεοφίλου και του Τάσου Ιωαννίδη.

Οι ηχογραφήσεις για αυτό το άλμπουμ πραγματοποιήθηκαν στα Orfeas Music Studios, Περιστέρι, Ελλάδα & Timeless Recording Studios,στην Ελευσίνα, .Η Μίξη έγινε από τον Μπάμπη Τζανιδάκη στα Timeless Recording Studios, και με την βοήθεια του Μανώλη Παπαδάκη . Το Mastering από τον Νάσο Νομικό στο στούντιο Vu Productions.

Το εξώφυλλο από την CReatures.

Τα μέλη της μπάντας είναι 
Δημήτρης Δουλγερίδης: Ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Στάθης Ανέστης: Μπάσο
Ευθύμιος Πολύζος: Τύμπανα
Γιάννης Παχίδης:Φυσαρμόνικα

Αυτό το άλμπουμ είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη μνήμη του Φάνη Θεοφίλου και του Τάσου Ιωαννίδη.

Εγραψαν για αυτούς «Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι το Blues είναι ακριβώς αυτό που νιώθεις και δεν χρειάζεται να ταιριάζεις σε στερεότυπα. Οι Daddy's ακολουθούν την καρδιά τους, γι' αυτό είναι αυθεντικοί». Μιχάλης Λημνιός, δημοσιογράφος, www.blues.gr

Για τα video της μπάντας στο παρακάτω λινκ https://www.reverbnation.com/artist/video/17071047

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook