Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 08:09:33

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Μάιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

AVANTASIA Live In Buenos Aires, 2016

AVANTASIA

LIVE IN BUENOS AIRES (22-4-2016)

“Teatro Flores”, ARGENTINA

 

Αποκλειστική live ανταπόκριση από το Buenos Aires.

 

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα βρίσκετε σήμερα 22 Απριλίου στο Buenos Aires (Αργεντινή), για μια Συμφωνική Μetal βραδιά, ο λόγος φυσικά για τους Avantasia, του εξαίρετου Tobbias Sammet. Όπου ήταν μαζί με αρκετούς guest καλεσμένους που συμμετείχαν στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του group, με τον τίτλο “Ghostlights”. Βρέθηκα λοιπόν νωρίς (όπως το συνηθίζω άλλωστε) στις 18.30 στο χώρο που θα γινόταν η συναυλία, είχε κάποιους fans, ενώ οι πόρτες θα άνοιγαν στις 19.00. Οι ώρες κυλούσαν βασανιστικά αργά, ενώ ο κόσμος άρχισε ολοένα και να αυξάνεται…

Μπαίνω κλασικά όπως πάντα, μπροστά στο κάγκελο και περιμένουμε όλοι ανυπόμονα τους Γερμανούς να ξεκινήσουν αφού δεν υπήρχε κάποιο support σχήμα. Γύρω στις 21.00 χαμηλώνουν τα φώτα και μπαίνει η εισαγωγή του “2001:Space Odyssey”, με το σχήμα σιγά-σιγά να εισέρχεται στην σκηνή του“Teatro Flores”, ένας-ένας και είναι και πολλοί, (χαχαχα)…!!!

Το 1ο τραγούδι που επέλεξαν να παίξουν είναι το “Mystery Of The Blood Rose” και ακολουθούν τα εξής… “Ghostlights”, “Invoke Τhe Machine”, “Unchain Τhe Light”, “The Watchmakers' Dream”, “The Scarecrow”, “Lucifer”, “What's Left Οf Me”, “The Wicked Symphony”, “Draconian Love”, “Farewell”, “Stargazers”, “Shelter From Τhe Rain”, “Let The Storm Descend Upon You”, “Promised Land”, “Reach Out For The Light”, “Avantasia”, στην συνέχεια ακολουθεί το medley “Row, Row, Row Your Boat/ Bohemian Rhapsody/ Cum On Feel The Noise”, ενώ κλείνουν το βασικό σκέλος του live με το “Twisted Mind”.

Συνέχεια έχει η ολιγόλεπτη ανάπαυλα και επιστρέφουν για το 1ο encore, αποτελούμενο από τα εξής τραγούδια… “The Great Mystery”, “Dying For An Angel” και “The Story Ain't Over”, όπου και χαιρετούν το κοινό… φυσικά κλασικά όλοι ζητούν και συνέχεια. Και πως ήταν δυνατόν να χαλάσουν το χατίρι των οπαδών, όταν επιστρέφουν για το 2ο encore τους, με δύο τελευταία τραγούδια, τον ύμνο “Lost in Space” και το “Sign of the Cross/ The Seven Angels”, όπου και βρέθηκαν όλοι μαζί στη σκηνή του “Teatro Flores”, για να μας αποχαιρετήσουν, οριστικά.

Αυτό ήταν ένα live πραγματικά απίστευτο, με πολύ καλό ήχο που μας άφησε όλους ικανοποιημένους στο έπακρο. Φυσικά θα αναφέρω όλα τα μέλη της πολυπληθούς αυτής μπάντας…

AVANTASIA

Tobbias Sammet – Τραγούδι

Sascha Paeth - Κιθάρα

Oliver Hartmann – Κιθάρα

Michael “Miro” Rodenberg – Πλήκτρα

Felix Bohnke – Τύμπανα

Andre Neygenfind - Μπάσο

Guest τραγουδιστές…

Michael Kiske (ex-Helloween, Unisonic)

Ronnie Atkins (Pretty Maids)

Jorn Lande (ex-Masterplan)

Herbie Langhans (Sinbreed)

Amanda Sommerville (ex-Aina)

Eric Martin (ex-Mr. Big, Eric Martin Band)

 

Από το Buenos Aires, για το Southern-Rock.GR: (Νίκος Παπαδόπουλος).

Μεταφορά, προσαρμογή κειμένου: (Ηλίας Κωστόπουλος).