Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 07:13:28

ΑΛΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

TA “ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ROCK


 
 
 
“…Τα Σατανικά Μηνύματα του ROCK Ξεσκεπάζονται…”
 
 
 
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Μιας και τώρα τελευταία καταπιάστηκα με κάποια παρά-εκκλησιαστικά βιβλία, αποφάσισα να ανθολογήσω τέσσερα από αυτά που ξανά διάβασα μετά από 30 περίπου χρόνια, τα οποία λέγονται… "Μουσική Ροκ", “Τα Σατανικά Μηνύματα Της Rock Ξεσκεπάζονται”, “Μπροστά Στα Σύγχρονα Μουσικά Ρεύματα”, “Ο Σατανισμός Στη Μουσική Ροκ” και “Hard Rock: Θέλουμε Μόνο Την Ψυχή Σου”. Αν και αρχικά τα είχα διαβάσει περίπου προ 30-ετίας, τώρα τους ξαναέριξα μια ματιά και πάλι, με αφορμή αυτό το άρθρο.
Νομίζω ότι τέτοιου είδους μαργαριτάρια δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένα και να τα μοιραζόμαστε. Ίσως κάποιοι από τους αναγνώστες να εκνευριστούν για τη λάσπη που ίσως ρίχνουν στη μουσική μας, αλλά αξίζει τον κόπο να δουν αυτά τα βιβλία από την εύθυμη πλευρά τους, τουλάχιστον. Προσωπικά πάντα πίστευα ότι η αποχή από τις απολαύσεις της ζωής (sex, ελευθέρια έκφρασης, διασκέδαση, κλπ) μπορεί να γεννήσει τις πιο νοσηρές καταστάσεις, αλλά και τις πιο σκοτεινές-μαύρες σκέψεις, που αν μη τι άλλο θυμίζουν μεσαίωνα.
Φυσικά και δεν θέλω να σας κάνω με κανέναν τρόπο κάποιον προσηλυτισμό, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει και σε ότι θέλει, πάντα απόφευγα το κήρυγμα αφήνοντας τη θρησκεία ως ένα θέμα, του καθενός καθαρά ιδιωτικό. Το θρησκεύεσθε, αλλά και το μη θρησκεύεσθε είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός. Επίσης, να τονίσω εδώ πως, ούτε χριστιανός ούτε σατανιστής είμαι, όποτε οι διάφοροι θρησκόληπτοι πουριτανοί μπορούν να με θεωρήσουν όπως θέλουν, αυτό μπορεί να με κάνει ίσως και μισητό σε διαφόρους φανατικούς ηθικολόγους ή σε ανίκανους και θηλυπρεπείς ευνούχους του κλήρου και όχι μόνο.
Αλλά νομίζω πως είναι ώρα να αρχίσουμε την ανθολόγηση των μαργαριταριών αυτών, καλό διάβασμα…
 
 
ROCK: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…
Αρχικά εμφανίστηκε ο όρος Pop-Rock, Pop σημαίνει ξηρός κρότος, Rock σημαίνει κουνιέται πέρα δώθε. Λίγο αργότερα ακούγεται ο όρος Rock ‘N’ Roll. Τον όρο αυτόν τον επινόησε ο DJ Alan Freed, ο οποίος προσδιορίζει ακριβώς την έννοια της μουσικής. Ο ίδιος αναλύοντας λέει: «Rock ‘N’ Roll σημαίνει τις δύο κινήσεις του ανθρώπινου σώματος κατά την ώρα της αμαρτωλής πράξης. Εξ’ άλλου στην καθομιλουμένη αμερικανική γλώσσα, Rock ‘N’ Roll σημαίνει πορνεία». 
 
ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ROCK
Η μουσική Rock ‘N’ Roll εμφανίζεται μια ορισμένη χρονολογεί. Δεν μπορούμε όμως να χρονολογήσουμε τις ρίζες της, γιατί ο ρυθμός ξεπήδησε από την άγρια ζούγκλα της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Η μουσική Rock σε γενικές γραμμές είναι ένα ηχητικό πανδαιμόνιο από νότες, υστερικές τσιρίδες, άναρθρες κραυγές, ουρλιαχτά. Είναι χωρίς αξία, άξεστη και βρώμικη και δεν είναι υπερβολικοί αυτοί οι χαρακτηρισμοί, γιατί αν αφήσουμε το γεγονός ότι η μουσική τους αμφισβητείται ως τέχνη, το αντικείμενο των εμπνευστών τους είναι το συμφέρον, η κερδοσκοπία, η βία, ο βρώμικος έρωτας, τα ναρκωτικά, ο Σατανάς, κλπ.
 
ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ROCK
Δημιουργήθηκαν πολλά παρακλάδια της Rock, αναφέρουμε τα κυριότερα.
1). Η Disco (βγήκε από την Ελληνική λέξη δίσκο-δισκοθήκη), είναι ένα φτηνό κατασκεύασμα, απλά διασκεδαστικό μέσο και πρόκληση για χορό.
2). Η New Wave που είναι ένα ανακάτεμα από τα άλλα παρακλάδια της Rock.
3). Η Reggae είναι αμερικανικό είδος και θυμίζει γεωργό που χτυπά άδειους ντενεκέδες για να φύγουν τα πουλιά από τα σπαρτά του.
4). Η Punk που δεν είναι παρά μια ηχητική σαβούρα.
5). Η Rap πολύ άτεχνο, αφρικανικό είδος που σε μεταφέρει στη χώρα των Ζουλού και της ζούγκλας.
6). Η Heavy Metal που σημαίνει βαρύ μέταλλο, δεν είναι απλά το «κυμβάλων αλαλάζων» του Απόστολο Παύλου, αλλά έχει εισχωρήσει βαθειά στη μαγεία και στον σατανισμό. Βασίζεται στους τρομερούς ενισχυτές και στα μεγάλα ντεσιμπέλ.
7). Η Ψυχεδέλεια και αυτό είναι ένα αμερικανικό είδος. Λέγεται έτσι γιατί βγαίνει μέσα από την ψυχή των τραγουδιστών μετά από μια γερή δόση LSD που είναι ναρκωτικό παραισθησιογόνο.
8). Τέλος αναφέρουμε και την Thrash Metal που είναι ένα είδος Heavy Metal. Thrash σημαίνει σκουπίδια, είναι πολύ επιτυχημένος ο χαρακτηρισμός, σχεδόν δεν υπάρχει μελωδία. Τα ντεσιμπέλ εδώ ανεβαίνουν πάνω από 140 που είναι το όριο πόνου στα αυτιά και φτάνουν μέχρι τα 160!!! ντεσιμπέλ.
 
 
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ HARD ROCK
Όσον αφορά το ρυθμό γίνεται μια πολύ συστηματική και εντατική αναζήτηση στους ρυθμούς από τις αφρικανικές φυλές. Έτσι συνέλεξαν ένα ολόκληρο ρεπερτόριο με τους ρυθμούς και τις μελωδίες των τελετουργικών συνουσίας, της μαγείας και των εξορκισμών. Ο ρυθμός της Hard Rock σφυροκοπά με επιμονή όλες τις συγκινησιακές δονήσεις, σωματικώς και ψυχολογικές, με τέτοιο τρόπο ώστε να διεγείρει το νευρικό σύστημα των ακροατών και κυρίως να παραλύει τη διανοητική διαδικασία της συνείδησης. Ο ρυθμός της Hard Rock επινοήθηκε έτσι ώστε να ερεθίζει τα σεξουαλικά ένστικτα. Τώρα όσον αφορά την ένταση του ήχου ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ στα 80 (ντεσιμπέλ είναι μονάδα μετρήσεως στην ένταση του ήχου, η ανθρώπινη φωνή έχει περίπου 33 ντεσιμπέλ και ο κεραυνός 70).
 
ACID ROCK
Στην ίδια αυτή φάση της Rock ‘N’ Roll που βρισκόμαστε εμφανίζεται και η Acid Rock, Acid είναι συνώνυμη λέξη των ναρκωτικού. Η μόδα των ναρκωτικών γίνεται πλέον μια τρομερή πληγή, η Rock δεν είναι πια η μουσική που διασκεδάζει, γίνεται τρόπος ζωής με τα ναρκωτικά, με τα ρούχα φρίκη, με το ξεδιάντροπο λεξιλόγιο.
 
Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟΥ HEAVY METAL
Και φτάνει η Rock ‘N’ Roll στο σημείο να αγγίζει τον πυθμένα της αβύσσου. Πιο χαμηλά δεν υπάρχει άλλο σκαλοπάτι. Ονομάζεται Σατανικό Rock με πρωτοπόρο το Heavy Metal και ηγεμονεύοντες το Σατανά και τον Θάνατο. Εδώ τα πάντα γίνονται μαύρα, από τα πέτσινα γυαλιστερά παντελόνια, μέχρι τη μαύρη σκιά κάτω από τα μάτια και από τις σκοτεινές απεικονίσεις στα εξώφυλλα των δίσκων, ως τη μαύρη παραδομένη στον Σατανά ψυχή τους. Βλέπει κανείς μέσα από τους στίχους να ξεπετάγονται μάγοι, μάγισσες, νεκροί, φαντάσματα, batman, ratman, διάβολοι, σατανάδες και πολλά άλλα τρομοκρατικά πράγματα. Το Heavy Metal βοηθά άριστα στο κατρακύλισμα, δίνοντας απίθανες λύσεις στα προβλήματα τους, όπως… κάτω ο γάμος, ναι στις ελεύθερες σχέσεις. Κάτω η Γυναίκα, ναι στον εαυτό μου. Κάτω τα προβλήματα της ζωής, ναι στην αυτοκτονία. Κάτω η ζωή, ναι στο θάνατο. Κάτω ο Θεός, ναι στο Διάβολο. Κι όλα αυτά τα προσφέρουν έτσι ωμά και αφιλτράριστα, αλλά αλήθεια πως μπορεί μια νεανική ψυχή να καταπιεί όλη αυτή τη διαστροφή των αξίων; Κανένας δεν γίνεται σε μια εβδομάδα Heavy Metal οπαδός. Συμβαίνει ότι ακριβώς και στα ναρκωτικά, παίρνεις πρώτα μαριχουάνα, έπειτα χασίς, LSD και αργότερα ηρωίνη. Το ίδιο συμβαίνει και στη Rock μουσική, την δοκιμάζεις γουλιά-γουλιά, κι ενώ ξεκινάς ακούγοντας μπαλάντες, φτάνεις χωρίς να το καταλάβεις στο Heavy Metal, στοThrash (σκουπίδια) Metal, στο Death (θάνατος) Metal… Υπάρχει σε διαβεβαιωθώ και πέρα από το Death Metal και το Hell (κόλαση) Metal, όπου μπορείς ν’ ακούς αιώνια Metal με συνοδεία τον «τριγμό και το βρυγμό των οδόντων…», τι φρίκη!  Εκείνοι που χωρίς πολύ κόπο έφτασαν στα ύψη με εκατομμύρια πωλήσεις στους δίσκους τους, είναι οι Χεβυμεταλάδες, τα τέρατα της Rock, όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται. Τέρατα με όλη τη σημασία της λέξεως, αφού δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε ανθρώπινο. Δεν είναι παρά ηλεκτρονικές υπέρ-κινούμενες φιγούρες, κοινώς «μέταλα». Αγαπημένα τους θέματα είναι πρώτα ο Σατανάς, έπειτα ο θάνατος, κατόπιν η νεκροφιλία και όλα τα παρεμφερή.
 
SATAN ROCK
(Τι είναι αυτό πάλι); Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι είχαμε φτάσει στα όρια. Αυτό όμως θα σήμαινε ότι υποτιμούμε τους υποκινητές της. Σ’ αυτή τη φάση το Rock ‘N’ Roll παίρνει όνομα Satan Rock. Όπως βλέπετε, ο Σατανάς διεκδικεί τη μερίδα του, τόσα χρόνια δούλεψε σκληρά για την αποσύνθεση της νεολαίας. Τώρα με το δίκιο του ζητά από τους νέους να πέσουν να τον προσκυνήσουν και να του δοθούν ολοκληρωτικά. Τρεις είναι οι κυριότερες πηγές που προκαλούν την αποφασιστική στροφή στην εξέλιξη του Rock ‘N’ Roll προς το Σατανά.
1). Οι διάφορες τεχνικές των υποσυνείδητων μηνυμάτων.
2). Η αφοσίωση των ίδιων των καλλιτεχνών στο πρόσωπο του Σατανά.
3). Οι χρηματοδότες Σατανό-Σιωνιστές.
 
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ROCK
 
ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΠΡΑΣΕΞ
Οι Beatles ένα Αγγλικό pop-rock group, όταν εμφανιζόταν στο κοινό, προκαλούσαν αναστάτωση και υστερικές εκδηλώσεις στους νέους. Ο υγειονομικός επιθεωρητής των Αγγλικών σχολειών Roland Stringer, εξετάζοντας αυτό το φαινόμενο τις Beatle-manias, κατέληξε στο συμπέρασμα: «η μουσική των Beatles, συμπεριλάμβανε ήχους-νότες, οι οποίοι επιδρούσαν σεξουαλικός ειδικά στους νέους. Και για να είμαστε σαφέστεροι, αποδείχτηκε ότι οι ήχοι αυτοί προκαλούσαν μια έκσταση κατ’ αρχήν και σε λίγο αμέσως μετά σεξουαλικό οργασμό. Η μουσική των Beatles οδηγούσε στην απώλεια της λογικής και στην έλλειψη ηθικής κρίσης…».
 
ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ
Ανάστροφη κάλυψη είναι η τεχνική κατά την οποία κάποια μηνύματα που δεν αντέχουν ν’ ακουστούν απ’ ευθείας, ακούγονται στο ανάστροφο γύρισμα του δίσκου. Για να σας δώσω να καταλάβετε, υπάρχουν πικάπ που γυρίζουν τους δίσκους βινυλίου κανονικά προς τα αριστερά, και με κάποιο κουμπί αντιστρέφεται το γύρισμα του δίσκου προς τα δεξιά. Όταν ο δίσκος γυρίζει κανονικά τότε το υποσυνείδητο των ακροατών συλλαμβάνει το μήνυμα που βρίσκεται πίσω και έτσι γίνετε η πλύση εγκεφάλου. Έτσι το ενσυνείδητο, το ασυνείδητο και το υπερεγώ βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση. Στη συγκεκριμένη μας περίπτωση με τη μουσική να τι συμβαίνει… το αυτί ακούει τους ήχους του τραγουδιού και τους στίχους τους οποίους κατανοεί. Οι λέξεις ή οι φράσεις όμως που ακούγονται ανάστροφα, ενώ το ενσυνείδητο δεν τις ξεχωρίζει, το υποσυνείδητο συλλαμβάνει το νόημα τους και επηρεάζει το ενσυνείδητο, το ασυνείδητο και το υπερεγώ. Το υποσυνείδητο δεν έχει τη δυνατότητα να κρίνει και να ξεχωρίζει αν αυτό που ακούει είναι καλό ή κακό. Παίρνουμε σαν παράδειγμα το υποσυνείδητο μήνυμα «αποφάσισε να καπνίσεις μαριχουάνα», αν αυτή η φράση ήταν μέσα στους στίχους κανονικά, αμέσως το υπερεγώ θα επαναστατούσε και θα έλεγε «όχι δεν θα καπνίσεις μαριχουάνα, διότι είναι ναρκωτικό θα σε βλάψει και θα σε σκοτώσει». Το υποσυνείδητο όμως δέχεται αυτό το μήνυμα ανεξέλεγκτα και πιέζει το υπερεγώ να πιστέψει ότι επιτέλους πρέπει να καπνίσεις μαριχουάνα. Εάν το τραγούδι αυτό ακουστεί πολλές φορές, γίνεται η πλύση εγκεφάλου και μια μέρα το άτομο θα ψάξει μανιωδώς για μαριχουάνα γιατί ήδη ωθείται όχι μόνο από το υποσυνείδητο, αλλά και από το ασυνείδητο, το ενσυνείδητο και το υπερ-εγώ.
 
ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ 
Όταν ο εγκέφαλος διεγείρεται παρατεταμένα από ένα τέτοιο υπερηχητικό σήμα, τότε παράγει μια αντίδραση βιομηχανική, που είναι σαν να κάνεις μια ένεση μορφίνης. Αυτό που παράγει ο εγκέφαλος λέγεται ενδορφίνη (δηλαδή μορφίνη). Η αντίδραση αυτή φέρνει δύο αποτελέσματα… Πρώτον, μια παράξενη ευφορία και ευχαρίστηση και Δεύτερον, διέγερση της διανοητικής λειτουργιάς. Έτσι δημιουργώντας ευφορία, ακούς το τραγούδι επανειλημμένα αφού σ’ ευχαριστεί και με την υπερδιέγερση της σκέψης που προκαλεί, δραστηριοποιεί το υποσυνείδητο να συλλάβει και να κατανοήσει καλύτερα το μήνυμα. Ασχέτως αν αποδέχεσαι την αυτοκτονία ή όχι, οι βραχνοί και βίαιοι ήχοι που ακούστηκαν σ’ όλο το τραγούδι, σ’ έχουν καθηλώσει και τη λύση της αυτοκτονίας στο τέλος την αποδέχεσαι σαν το πιο φυσικό αποτέλεσμα.
 
ROCK STARS ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ 
Από την Rock δισκογραφία δεν λείπει το όνομα του αντίχριστου (666). Οι Aphrodites Child ηχογράφησαν ένα album με τον τίτλο “666”, οι Iron Maiden έγραψαν το δικό τους “Number Of The Beast”. Είναι αλήθεια ότι οι Black Sabbath (Μαύρο Σάββατο), πριν από κάθε δημόσια εμφάνιση τους έκαναν μια μαύρη λειτουργία, που προσφέρονταν πάνω στο σώμα μια γυναίκας, που την είχαν ραντισμένη με αίμα από κοτόπουλα. Το συγκρότημα που χαρακτηρίζεται ως το πιο πρόστυχο, δολοφονικό και σατανικό είναι των Αυστραλών AC/DC, που σημαίνει Anti Christ Death to Christ (Αντίχριστος θάνατος στο Χριστό). Οι Motorhead έχουν ένα δαίμονα για σήμα. Ίσως δεν είναι και τόσο διακοσμητικό στοιχείο αυτός ο φρικαλέος δαίμονας πάνω από τα κεφάλια τους… ίσως όμως να είναι και ο διάβολος φύλακας του συγκροτήματος. Οι KISS, το (Kiss) στα Αγγλικά σημαίνει φιλί. Δεν είναι φιλί όμως αλλά τα αρχικά Kings ή Knights In Satan’s Service, που θα πει βασιλιάδες στην υπηρεσία του Σατανά. Kings στη γλώσσα τις μαγείας δεν είναι βασιλιάδες, αλλά διατεταγμένοι ιερείς στη λατρεία του Σατανά.
Σατανιστές είναι και οι Abba το ξέρατε; Οι Abba μεταφρασμένο είναι η Εβραϊκή λέξη Άββας που σημαίνει πατέρας. Είναι ένα από τα ονόματα του Θεού, το συναντάμε στην έκφραση «Άββα ο Πατήρ». Το συγκρότημα των Abba όμως πολλές φορές τα δύο Β τα γράφει από την ανάποδη για να μην εννοούν τον Θεό Πατέρα, αλλά τον υποχθόνιο πατέρα, τον Διάβολο.
Σε δίσκο των Styx ακούμε στην ανάστροφη κίνηση του βινυλίου «Να που αρχίζει η νέα κοσμική εξουσία». Να σημειώσουμε ότι η φράση αυτή, βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Αμερικανικού δολαρίου και είναι το σύνθημα των Σιωνιστών, που το πήραν στην επίσημη συγκρότηση τους το 1776. Σε τραγούδι των Rush ακούγεται αντιστρόφως «Ω Σατανά εσύ μόνο λάμπεις… τοίχοι του Σατανά… τοίχοι θυσίας… ξέρω ότι εσύ είσαι που αγαπώ». Σε τραγούδι των Black Oak Arkansas μαγνητοφωνημένο επί σκηνής ένα τμήμα, αφήνει ν’ ακουστούν λέξεις ακατανόητες, ουρλιαχτά από όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Όταν παίζεται αυτό το τμήμα αντίστροφα το μήνυμα είναι «Σατανάς… Σατανάς… Σατανάς… είναι Θεός… είναι Θεός» και το μήνυμα τελειώνει μ’ ένα υστερικό γέλιο.
Ένα τελευταίο παράδειγμα ακόμη θα πούμε, που είναι το πιο εντυπωσιακό, διότι δεν είναι απλά μια φράση, ένας στίχος, αλλά ένα ολόκληρο τραγούδι. Ο δίσκος λέγεται “Hotel California” των Eagles. Το “Hotel California” είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένο στην εκκλησία του Σατανά, που ιδρύθηκε στο San Francisco το 1960 από τον τρομερό μάγο Anton LaVey.
Στο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Άσε Με Να Κάνω Λάθος» ακούγεται αντιστρόφως… «Ω, θα μιλήσω με το νεκρό… η ψύχη μου καλώ εσάς». Στο τραγούδι του Κώστα Χατζή «Παλιά Εδέμ» ακούγεται αντιστρόφως «Ζω εγώ… θα γίνουμε άθεοι». Ακόμη στο τραγούδι της Μαρινέλλας «Κι Ύστερα Μα Δεν Υπάρχει Ύστερα» ακούγεται ολοκάθαρα «Σατανάς μας ζει… Σατανάς μας ζει».
(Εξυπηρετώντας τον Διάβολο κέρδισαν επίζηλη θέση μέσα στους Ροκάδες).
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΔΙΣΚΩΝ
Τα σατανικά συγκροτήματα δίνουν την ταυτότητα τους βάζοντας τον αρχηγό τους (το διάβολο) να φιγουράρει στα εξώφυλλα των δίσκων, σε πολλές και διάφορες στάσεις. Τα εξώφυλλα των δίσκων πάντα έχουν κάτι να πουν, άσχετα αν είναι μια συγκεκριμένη φωτογραφία ή ένα αφηρημένο σχήμα. Προσέξτε πολύ αυτή την παγίδα που λέγετε εξώφυλλα δίσκων, γιατί μπορούν άνετα και μόνο με το εξώφυλλο, να στείλουν το υποσυνείδητο αλλά και το ενσυνείδητο μήνυμα τους.
Τα συγκροτήματα στην πλειοψηφία τους καθώς και μεμονωμένοι τραγουδιστές είναι μέλη της σατανικής εκκλησίας. Όταν παράγουν ένα δίσκο, κάνουν ολόκληρες τελετουργίες που περιλαμβάνουν και ανθρωποθυσίες. Μετά από μια τέτοια τελετή, ένας μεγάλος αριθμός δαιμόνων έχει επιφορτιστεί να εκτελέσει τις διαταγές των μάγων. Και όπως καταλαβαίνετε όταν κουβαλάτε στο σπίτι σας ένα δίσκο που έχει υποστεί μάγια φέρνετε στο σπίτι σας αναπόφευκτα και το δαίμονα. Και είναι ανόητο, ότι ο δαίμονας δεν θα πάει να καθίσει φρόνιμα σε μια γωνιά του δωματίου σας, αλλά θα προσπαθήσει να εκτελέσει την διαταγή του μάγου ή της ιέρειας. Γι’ αυτό μην εκπλήττεσθε, όταν δείτε κάτι ν’ αλλάζει στον εαυτό σας με την ακρόαση κάποιων δίσκων. Το αποτέλεσμα της δαιμονικής επήρειας είναι 1). Η οξυθυμία. 2). Το πνεύμα επανάστασης. 3). Το άσεμνο λεξιλόγιο. 4). Οι βλασφημίες. 5). Τάσεις βίας, ανθρωποκτονίας και αυτοκτονίας.
 
ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Σε περιοδεία των Black Sabbath στο Milwaukee (USA), 160 άτομα συνελήφθηκαν μετά από συγκρούσεις με την αστυνομία. Και η όλη φασαρία ξεκίνησε από ένα μπουκάλι που εκσφενδονίστηκε και χτύπησε τον κιθαρίστα του group, 8 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, όπως και αρκετοί οπαδοί της Rock. Για να τιθασεύσουν το ανήμερο πλήθος, χρειάστηκε ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της πόλης.
Και ένα τρομερό, κατά τη διάρκεια των συναυλιών ενός σαββατοκύριακου στο Los Angeles, 650 νεοι βρήκαν το θάνατο. Στα ψυγεία του LA δεν χωρούσαν τα 650 πτώματα και αποτέθηκαν στους διαδρόμους κατά μήκος των τοίχων. Μια απαίσια οσμή κατέλαβε όλο το κτίριο, μια μαρτυρία αργότερα από τη μάγισσα Judy Argasoni μας επιβεβαιώνει για την τύχη που βρήκαν οι ψυχές αυτών των 650 νέων, «Αυτούς κοίταξε τους καλά (της είπε ο δαίμονας) είναι τα τρόπαια μου, αυτή είναι η αίθουσα των τροπαίων μου».
Και είναι ακόμη πιο αηδιαστικό, σε μια συναυλία του Alice Cooper άδειαζαν στους θεατές καζάνια γεμάτα από αίμα ζώων, εντόσθια και σφάγια.
Στις λίστες ατυχημάτων της χρονιάς του 1986 αντιμετωπίστηκαν συνολικά 676 περιπτώσεις… 239 περιπτώσεις πονοκεφάλων και ημικρανίας, 30 στομαχικές διαταραχές, 139 περιπτώσεις με τραύματα και γρατζουνιές από αιχμηρά αντικείμενα. Ακόμη πολλές θερμοπληξίες και λιποθυμίες.
 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
Ο Alice Cooper, στον όποιο τόσα υποσχέθηκε ο διάβολος, όπως ήδη είπαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο, κι όμως ο Cooper έχει σήμερα μισό-χαμένα τα λογικά του, γυρίζει απ’ τη μια κλινική στην άλλη προσπαθώντας ν’ απαλλαγεί απ’ τους μόνιμους εφιάλτες που του δημιούργησε το ίδιο του το πάλκο.
Σε μια συναυλία των AC/DC το βράδυ της 18 Φεβρουαρίου του 1980 στο Λονδίνο ο κορυφαίος τραγουδιστής του συγκροτήματος Bon Scott, μ’ ένα δαιμονικό γρύλισμα φωνάζει στο ακροατήριο όταν τελείωσε η συναυλία… «καλώ τον Διάβολο να ζητήσει την ψυχή μου γιατί η Κόλαση είναι η Γης της Επαγγελίας. Θ’ ανταλλάξω το εισιτήριο διαρκείας για ένα εισιτήριο μιας κατεύθυνσης μόνο για την κόλαση». Ο δύστυχος Bon Scott, πέθανε το ίδιο βράδυ σε ηλικία 33 ετών, μετά από κατάχρηση ναρκωτικών που είχε κρυμμένα μέσα στην κιθάρα του.
Για τους Led Zeppelin λέγονται τόσα πολλά και έχουν συμβεί ακόμη περισσότερα που σου είναι δύσκολο ν’ αγνοήσεις τα γεγονότα. Υπεύθυνος για όλα φαίνεται να είναι ο κιθαρίστας Jimmy Page που παραέχει πάρει στα σοβαρά τη μαγεία, ζει σε μια έπαυλη που άνηκε στον Aleister Crowley και μάλιστα θεωρείται από τους μεγαλύτερους συλλέκτες των προσωπικών αντικειμένων του μάγου Crowley. Από ένα διάστημα και μετά όλα τα στραβά άρχισαν να συμβαίνουν στο group και οι ατυχίες έπεφταν η μια πίσω από την άλλη. Ο τραγουδιστής Robert Plant τραυματίζεται σοβαρά μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ρόδο. Ο ίδιος ο Page μαγκώνει τα δάχτυλα του στην πόρτα του τραίνου και ματαιώνεται μια μεγάλη περιοδεία του σχήματος. Στο αποκορύφωμα της κακοτυχίας του group πεθαίνει ο drummer John Bonham, από αναρρόφηση εξαιτίας μεγάλης ποσότητας βότκας που είχε πιει το προηγούμενο βράδυ… στο σπίτι του Jimmy Page. Κάτι τέτοιοι ξαφνικοί πνιγμοί είναι αρκετά σύνηθες μεταξύ των θυμάτων των σατανιστών. Το group ή ο Page ίσως να μην τήρησαν τους όρους κάποιου Μαύρου Συμβολαίου που πιθανόν να είχαν υπογράψει, οπότε η σκληρή τιμωρία στάθηκε παραδειγματική.
 
ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ROCK
Όλα τα συγκροτήματα και όλοι οι τραγουδιστές, ως κύριο περιεχόμενο τους έχουν το sex, εξ’ άλλου και η ίδια η λέξη Rock σημαίνει πορνεία…
Το sex και ο ερωτισμός των τραγουδιών της Rock N’ Roll υπερβαίνει τα φυσιολογικά όρια. Δεν είναι ο έρωτας όπως στα δημοτικά μας τραγούδια που καταλήγει σε γάμο και που η αγάπη των δύο νέων έχει στόχο την οικογένεια. Κάθε άλλο, εξυμνούν έναν έρωτα άγριο, βρώμικο και δαιμονικό, στους στίχους παρελαύνουν σεξουαλικά όργια και σχέσεις διαστροφής. Ο καλλιτέχνης που θα τολμήσει να είναι παντρεμένος έστω και με πολιτικό γάμο και μπλεγμένος στις οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι στα μάτια των άλλων γελοίος και οπισθοδρομικός. Πολλοί απ’ αυτούς είναι διεστραμμένοι και δεν γνωρίζουν καν ούτε σε πιο φύλλο ανήκουν. Ο Alice Cooper δήλωσε… «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι αρσενικοί και θηλυκοί μαζί», το λέει ίσως για να δικαιολογήσει το γυναίκειο του όνομα, Alice θα πει Αλίκη. Ομοφυλόφιλοι, ετερόφυλοι και αμφιφυλόφιλοι, αφήνονται έρμαια στο ρυθμό της βρωμιάς και του sex.
Το Βραζιλιάνικο συγκρότημα των Kaoma αναγνωρίστηκε παγκόσμια από ένα σχετικά ανόητο τραγούδι, το “Lambada”, οι Kaoma θα συνέχιζαν να βρίσκονται στην αφάνεια, εάν τα πονηρά βλέμματα των Σιωνιστών δεν έβλεπαν μ’ ενδιαφέρον το χορό του “Lambada”, σκοπός του “Lambada” είναι να ξυπνήσει στο παιδί των 10 και 12 ετών, το sex και τον ερωτισμό. Οι προσδοκίες τους όμως ξεπέρασαν το μέτρο αφού το χορεύουν παιδάκια 2 ετών, μέχρι και οι θαμώνες κάποιου «εξελιγμένου» ΚΑΠΥ. Το “Lambada” δεν συμβολίζει απλώς το sex, αλλά είναι η σεξουαλική πράξη από τύπον χορού. Γι’ αυτό το μόνο που δεν μπορεί να σου εγγυηθεί είναι η ηθική σου ακεραιότητα, όσοι πιστοί και εχθροί των αμαρτωλών στροβιλισμών της Σαλώμης μακριά από το “Lambada”. Η Σαλώμη έγινε αιτία ν’ αποκεφαλιστεί ο Ιωάννης ο Πρόδρομος, εσύ με το “Lambada” θα γίνεις η αιτία για την καταστροφή πολλών ψυχών.
 
ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ν’ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ
Επειδή, «εκ του περισσεύματος της καρδιάς το στόμα λαλεί», δεν παρουσιάζουν παρά βρωμιά, πεζοδρόμιο και αμαρτωλά υπονοούμενα. Θα υπογραμμίσουμε μόνο μερικές εκφράσεις-φράσεις, για ν’ αποφεύγεται η χρήση τους. Τη βρίσκω, την ψάχνω, του την πέφτω, με τρέχουν, φάση, γουστάρω, κουφό, χαμός, τη σκαπουλάρω, γουστάρω, μου τη δίνει, μου ανάβεις τα λαμπάκια, την ψώνισα κι έπεσα νοκ άουτ και το επαναλαμβανόμενο χωρίς λόγο κατά εκατοντάδες φορές την ημέρα «εντάξει».
 
IMAGE ΜΕΤΑΛΛΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΚΑΔΩΝ
Υπάρχει όμως ένας ανεξήγητος μιμητισμός από μέρους σου όσον αφόρα για την εξωτερική τους εμφάνιση. Για ένα διάστημα σου σερβίρανε το ξεθωριασμένο jean και συ αδίστακτα το φόρεσες το παντελόνι, σε φούστα, σε πουκάμισο, σε μπουφάν. Η ξεθωριασμένη σου εμφάνιση ήταν τόσο άχαρη και ατημέλητη, αυτό όμως δεν σε προβλημάτιζε, αφού τέτοιο jean φορούσε και ο Bono ή ο Prince. Μόλις άρχισαν οι ροκάδες να φορούν μαύρα, αμέσως κι εδώ μαύρισε ο τόπος και καλά αυτοί έχουν τους λόγους τους και φοράνε μαύρα. Τους διατάζει το αφεντικό τους, ο Διάβολος για να μοιάζουν στο χρώμα, εσύ γιατί το φοράς; Εκτός κι αν θέλγεσαι από το μαύρο χρώμα του Σατανά.
Βλέπεις χιλιάδες νέους εξαγριωμένους και αλλοπρόσαλλους, άλλοι είναι φαλακροί από πίσω με μια φούντα μπροστά, άλλοι μακρυμάλληδες και αχτένιστοι, άλλοι με βαμμένα και όρθια μαλλιά (σε αντίθεση με το πεσμένο ηθικό τους φρόνιμα), άλλοι με κοτσιδάκια, με ξυράφια, αλυσίδες, καρφιά, λουκέτα, χαλκάδες, τυλιγμένους με δίχτυα, με σχισμένα ρούχα, με ζωγραφιές και τατουάζ στο σώμα. Βλέπεις ακόμη φαρδιές πουκαμίσες ή φανελάκια με κονκάρδες, με αποκρουστικές απεικονίσεις από νεκροκεφαλές, τέρατα, σατανάδες, μαγικά σύμβολα, μασονικά αστέρια ή και πρόστυχες φράσεις και λέξεις και όλοι αυτοί μανιακοί, έξαλλοι σε κατάσταση φρίκης.
Το σύμβολο όμως που πραγματικά μας εκπλήσσει είναι ο σταυρός. Κατάντησε μόδα όλοι να κρεμούν σταυρό στο λαιμό, σ’ αυτιά, στα ρούχα. Τι συμβαίνει, πιστεύουν στο σταυρό του Κυρίου μας; Όχι, κάθε άλλο. Ποτέ όμως δεν φοράνε ξύλινο, ο ξύλινος Σταυρός είναι ο Σταυρός της θυσίας του Χριστού, τον όποιο απεχθάνονται.
Οι ροκάδες θεωρητικά είναι απλοί με μια εξεζητημένη εμφάνιση που αρχίζει από μαλλιαρά κεφάλια, ξυρισμένες φαβορίτες και κατάστιχα από σήματα και συνθήματα μακροπέτσινα μπουφάν…
Τέλος, υπάρχουν οι καρεκλάδες, οι πιο μαχητικοί απ’ όλους τους «μαστουροτραφείς» δισκομανιακούς, που αποτελούν τους πιο «θανάσιμους» και «επιθετικούς» μέχρι εσχάτων εχθρούς των κυριλέδων κυρίως, αλλά και των ροκάδων. Οι συμπλοκές ανάμεσα τους, είναι συχνές-πυκνές.
 
...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ROCK ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Οι ναρκομανείς σκοτώνουν το σώμα, ενώ αυτοί που ακούνε Rock σκοτώνουν την ψυχή. Είναι αλήθεια ότι πολλά παιδιά όταν δεν έχουν χρήματα ν’ αγοράσουν τη δόση τους, μπαίνουν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο και ακούνε Rock στη μεγαλύτερη ένταση. Τα παιδιά αυτά ομολόγησαν ότι νιώθουν την ίδια εφορία όπως όταν θα έπαιρναν τη δόση τους. Έτσι γλυτώνουν από τη «Σκύλα» και πέφτουν στη «Χάρυβδη».
Όσοι ακούνε Rock ακούνε για να «μαστουρώνονται» και όχι για να διασκεδάζουν. Ναι κάνουν και συναυλίες εναντίον της μάστιγας των ναρκωτικών, πλην όμως οι ίδιοι καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες. Δεν λείπουν βέβαια και οι περιπτώσεις που προάγονται και σε ικανότατους εμπόρους.
«Οι Ντισκοτέκ, οι καφετέριες η ελεύθερη ζωή, ήταν τ’ όνειρο μου», γράφει η Αθηνά, τα κορίτσια της Σχολής Κομμωτικής με «βοήθησαν» να τη γνωρίσω και τ’ αγόρια διαδέχονταν το ένα το άλλο στην αγκαλιά μου, μέχρι που γνώρισα τον «χαπάκια»… «Μια βραδιά σε μια Ντισκοτέκ κοντά στη Φωκίωνος Νέγρη έλιωσα δύο χαπάκια σε κουταλάκι και τα πήρα. Έγινα όμως τόσο άσχημα, που χρειάστηκε να με μεταφέρουν σε κλινική. Ήρθαν οι γονείς μου, τους είπα την αλήθεια, μ’ έκλεισαν σε άλλη κλινική γι’ αποτοξίνωση, αλλά τίποτα, μόλις βγήκα άρχισα τα ίδια…».
  
ROCK CHARITIES, ΑΔΥΝΑΤΟ
Θα μου πείτε κάνουν συναυλίες εναντίον του AIDS, μάλιστα. Καλά που μας εισήγαγαν το AIDS για να το διώξουν τώρα με τις ερωτικές συναυλίες τους.
Σπάνια τους βλέπουμε να κάνουν και φιλανθρωπίες, είναι πολύ αμφίβολο όμως αυτά τα χρήματα που είναι «ευλογημένα» από τον Σατανά και τους μάγους, να μπορούν να κάνουν κάποιο καλό.
 
ROCK NROLL ΚΑΘΑΡΣΗ – ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ
Σκέψου μόνο ότι έχεις το Άγιο Βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδας, δεν μπορείς να παίζεις με το Θεό. Το Rock είναι Σατανικό κατασκεύασμα, διάλεξε τώρα τον αφέντη που θέλεις να λατρέψεις, ή το Θεό ή το Σατανά.
Δεν μπορείς να δουλεύεις και για τους δύο, το Rock λατρεύει τον Σατανά, το ίδιο κάνεις και εσύ όταν ακούς Rock, λατρεύεις μέχρι τώρα το Σατανά εν αγνοία σου. Τώρα γνωρίζεις, τώρα έμαθες και ενημερώθηκες, γι’ αυτό βαρύνεσαι με μεγάλη ευθύνη αν συνεχίσεις ν’ ακούς. Δώσε δυναμικές λύσεις στο πρόβλημα.
Κατ’ αρχήν κατέστρεψε και εξαφάνισε ότι δίσκους, κασέτες ή βιντεοκασέτες έχεις με μουσική Rock. Μην τους λυπηθείς και τους δώσεις κάπου αλλού, γιατί όπου κι αν πάνε κακό θα κάνουν. Έπειτα εξομολογήσου ειλικρινά, εξομολογήσου για να σε επισκιάσει η χάρις του Θεού η οποία διώχθηκε κακήν κακώς με το ξέφρενο και δαιμονικό Rock ‘N Roll.
Για να είμαι ειλικρινής... όταν αισθάνομαι πως θέλω ν’ ακούσω μουσική, συνήθως ακούω κλασική μουσικη, εσύ συνεχίζεις ν’ ακούς Rock μουσική;
  
 
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Άφησα για το τέλος αυτή την μαρτυρία…
Συγκλονιστική μαρτυρία, «Πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος, σταμάτησα ν’ ακούω μουσική HEAVY METAL»… Μια μαρτυρία ενός πρώην ακροατή της μουσικής Heavy Metal. Του Δρ. Χρήστου Ταγαράκη.
«Αγαπητοί φίλοι, κι εγώ ως νέος, περίπου από τα 18 μέχρι τα 22 μου χρόνια, άκουγα πολύ μουσική Heavy Metal (ίσως σε κάποιους, οι οποίοι γνωρίζουν τα ορθόδοξα κείμενα μου αυτό να φαίνεται απίστευτο).
Μία φορά μάλιστα, εκείνα τα χρόνια, μου έδωσε η αδελφή μου ένα Ορθόδοξο βιβλίο κατά αυτής της μουσικής, για να το διαβάσω και δεν θέλησα ούτε να το ανοίξω. Τόσο πολύ είχα επηρεαστεί από τη μουσική που άκουγα και τόση άγνοια είχα για την πνευματική πλευρά της. Πήγαινα όμως από την ηλικία των 12 ετών στο Άγιο Όρος. Όσο περισσότερο γνώριζα την Ορθόδοξη πνευματική ζωή και εμβάθυνα στη νοερή προσευχή (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με), τόσο απομακρυνόμουν από τη μουσική Heavy Metal. Μια φορά μου είπε η συγχωρεμένη μητέρα μου, η οποία παρατηρούσε αυτή την αλλαγή «…κάθε φορά που γυρνάς από το Άγιο Όρος, ακούς όλο και λιγότερο αυτή τη μουσική…».
Τέλος, Δόξα τω Θεώ, ήρθε ο καιρός, που σταμάτησα να την ακούω. Ένοιωσα καθαρά ότι η μουσική αυτή εκπέμπει δαιμονική ενέργεια και όποτε έλεγα την ευχή (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με) και άκουγα έστω και για λίγο μουσική Heavy Metal, ένιωθα ότι έδιωχνα τη θεία Χάρη από επάνω μου.
Καταθέτω αυτή την προσωπική εμπειρία ως μαρτυρία, με την ευχή να βοηθήσει κάποια ή κάποιες ψυχές. Έχουμε αντικρύσει με τα ίδια μας τα μάτια πολλούς «μεταλάδες» στο Περιβόλι της Παναγίας, με μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια και επιθετική συμπεριφορά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους και κυρίως μετά, κατά την επιστροφή τους στον «έξω κόσμο», έβλεπες κυριολεκτικά... λύκους να έχουν γίνει αρνάκια. Γι' αυτό και καλούμε όλους, πιστούς και απίστους, να επισκεφθούν το Άγιο Όρος. Είναι βέβαιο, ότι θ' αλλάξει η ζωή τους…»
Τελικά πάντως, σε πολλές από τις περιπτώσεις το να διαβάζεις τέτοιου είδους δηλώσεις ή βιβλία, επιφέρει αν μη τι άλλο το γέλιο. Εγώ σε αυτό το άρθρο, απλά ήθελα να καταδείξω αυτόν τον χωρίς επιχειρήματα ακραίο και νοσηρό φανατισμό που υπάρχει από την πλευρά της Εκκλησιάς, έναντι στην Rock μουσική γενικά. Η τελική κρίση και τα σχόλια φυσικά και ανήκουν σ’ εσάς τους αναγνώστες, για το αν θα δεχτείτε ή όχι, αυτές τις θέσεις των βιβλίων…
 
 
Υ.Γ.
Τελειώνοντας, διαβάστε παρακάτω μια άλλη θεωρία για τον αριθμό 666.
Ο αριθμός 666 (χξς) είναι ο αριθμός του Θηρίου κατά την Χριστιανική Θρησκεία, ενώ για τον Αρχαίο Έλληνα ο ψυχογονικός (χρόνος) κύβος, της ψυχής, αριθμός θεϊκός και Ελληνικός που μιλάει για την πορεία της ψυχής μας. Κατά τον Πυθαγόρα η ψυχή ήταν και είναι μέρος του μεγάλου αριθμητικού προτύπου του σύμπαντος. Ο Πυθαγόρας πίστευε ότι όλοι μας ενσαρκωνόμαστε κάθε 216 χρόνια. 6χ6χ6=216, γνωστός ως ψυχογονικός κύβος. Για τους Πυθαγόρειους, αυτό συμβόλιζε την κυκλική επαναφορά, την έννοια ότι τα πάντα επαναλαμβάνονται. Αυτός είναι ο αριθμός 666 που έρχεται απ’ την πατρώα μας Ελληνική παράδοση και η Εβραίο-Χριστιανική εκκλησία χαρακτήρισε ως αριθμό του Σατανά. Ο Χριστιανισμός περιμένει την Δευτέρα Παρουσία για να κριθεί η ψυχή του πιστού του, ενώ ο Έλληνας γνωρίζει ότι ενσαρκώνετε άπειρες φορές έως ότου φτάσει στην θέωση της ψυχής του. Κάθε τι αγνό και Ελληνικό ο Χριστιανισμός το θεωρεί μίασμα και Σατανικό. Θέλει τον πιστό με το κεφάλι σκυφτό, μακριά από το φως και τη γνώση…
 
 

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ: ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Επίσης εδώ… http://www.southernrock.gr/index.php/articles/other-tributes/10069-aleister-crowley Μπορείτε να διαβάσετε για το Βίο και την Πολιτεία του «πιο διεφθαρμένου ανθρώπου στον κόσμο», του ΑLEISTER CROWLEY.