Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 22:36:31

"ΑΘΗΝΑ & ΜΕΜΦΙΣ ΓΩΝΙΑ"
Πού είναι το σημείο που συναντιέται ο ήχος του Ελληνικού rock και αυτός της Αμερικάνικης blues?
Στο HolyWood Stage...! Αθήνα & Μέμφις γωνία...!
Μία βραδιά που όλοι οι φανατικοί rockers δεν πρέπει να χάσουν!
Special guest η πρωτοεμφανιζόμενη Danae Hal

Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock
Ο Δήμος Λουδαρος δραστηριοποιείται στο χώρο της Ελληνικής ροκ από 13 χρόνων! Το 1981 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην τηλεοπτική εκπομπή Να η ευκαιρία ενώ το 1983 θα λάβει το βραβείο της ΕΥΠ για το καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με τους 2+2 . Ανήσυχος και δημιουργικός με τέσσερα προσωπικά άλμπουμ εμφανίζεται με την μπάντα του ΕλλήνωνRock σε διάφορα live bar και μουσικές σκηνές παίζοντας τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκεδάζοντας με ένα προσωπικό τρόπο τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών σε ήχους ροκ soul και funk και όχι μόνο..

 Theo & The Boogie Sinners
O Θοδωρής Αλεξίου, ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, είναι διεθνής μουσικός . Εμφανίζεται σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα με τους Boogie Sinners, καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στο New Jersey, New York, Florida στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Οι Theo & The Boogie Sinners τα τελευταία 12 χρόνια εμφανιζονται σε Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και με τα μέχρι στιγμής 2 δισκογραφικά albums και 3 ολοκαίνουργια singles συνεχίζουν να διαδίδουν την rock blues μουσική στο κοινό της Ελλάδας.

Δισκογραφία
"Time To Roll" album 2014
"Made With Greece" album 2016
"Scuse Mr World" single 2020
"Atomic World" single 2021
"Son Of The Wind" single 2021
Έχουν εμφανιστεί επι σκηνής με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος και εχουν συμμετάσχει σε διεθνή δισκογραφία μέσω της Earwig Records του Chicago, στο τελευταίο album του Tommy McCoy "35 years Retrospect", στο οποίο album συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως Chris Layton (SRV and Double Trouble), Tommy Shannon ( SRV and Double Trouble, Johnny Winter), Levon Helm (The Band) και Lucky Peterson.
Αυτή τη στιγμή η μπάντα κυκλοφορεί το νέο single "Scuse Me mr. World" το οποίο θα είναι μέρος του επερχόμενου album με τίτλο "Atomic World".
Members:
Θεόδωρος Αλεξίου - Guitar/ Lead Vocals
Δημήτρης Πασσαλής - Guitar/Vocals
Μάνος Σιδέρης - Bass/Vocals
Δημήτρης Παπαναστασίου - Drums

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock feat Theo & The Boogie Sinners @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό "Δάφνη" και "Αγ.Δημήτριος", έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock μαζί με τους Theo & The Boogie Sinners και με Special guest την πρωτοεμφανιζόμενη Danae Hal έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook