Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 02:34:59

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ

H «Ploughman’s Pub»

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η «Ploughman’s Pub» έφυγε από την οδό Ηριδανού. Και τώρα που την ξαναβρήκαμε στο Μεταξουργείο, νιώσαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όταν ανοίξει κι η αυλή το καλοκαίρι, όλα θα μοιάζουν όπως πριν.
My Photos by
Πολλοί ήταν οι ροκάδες που ένιωσαν… φτωχότεροι όταν η «Ploughman’s Pub» έκλεισε ύστερα από 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στην οδό Ηριδανού. Η απουσία της όμως δεν κράτησε πολύ: οι ιδιοκτήτες της, o Κώστας και η Αλεξία, βρήκαν ένα νεοκλασικό σπίτι –ό,τι πρέπει για το concept μιας κλασικής pub– στο Μεταξουργείο και, αφού έριξαν πάρα πολλή προσωπική δουλειά, παρουσίασαν την καινούργια της εκδοχή: έναν ζεστό και φροντισμένο χώρο με δύο διαφορετικά δωμάτια: το μεγάλο, όπου βρίσκεται το τζάκι, η ξύλινη μπάρα, τα τραπέζια με τους δερμάτινους καναπέδες και τις όμορφες, μοναδικές γκραβούρες που παραπέμπουν στην παλιά βουκολική Αγγλία (plougman, άλλωστε, είναι ο Βρετανός καλλιεργητής), και το μικρό, όπου κυριαρχούν εικαστικές εγκαταστάσεις με τους Beatles και τον Elvis και η μουσική συνοδεύει πιο διακριτικά τις κουβέντες των θαμώνων.

 Ploughman39s Pub

Αλικαρνασσου 7 και Λένορμαν 60, Αθήνα - Κέντρο
Τηλ.
6909165729
Ώρες: 9,30 μ.μ.,κλειστά Δευτ.

25χρονο στέκι, που μόλις πρόσφατα μεταφέρθηκε απο  την Ηριδανού σε ένα πανέμορφο νεοκλασσικό στο Μεταξουργείο. Ποτό 6,5€


Ploughman39s Pub

My Photos by