Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 00:59:33

 Ο Ozzy Osbourne είναι γνωστός για πολλά πράγματα, ένα από τα οποία είναι η αφοσίωσή του στη μουσική των Beatles. Πέρα από το ότι είναι ένας από τους καλύτερους rockers όλων των εποχών που έχει κάνει πολλά τρελά πράγματα, δεν ντρέπεται επίσης να εξηγήσει γιατί οι Fab Four τον ενέπνευσαν να ακολουθήσει μουσική καριέρα.

Ο Ozzy, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι John Michael Osbourne, γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1948 στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Λόγω της δυσλεξίας του και της σεξουαλικής επίθεσης που υπέστη στα χέρια σχολικών νταήδων,και απόπειρα αυτοκτονίας πολλές φορές ως νεαρό αγόρι. Όταν ήταν έφηβος, είχε εγκαταλείψει το σχολείο και δούλευε περίεργες δουλειές, μεταξύ άλλων σε ένα σφαγείο. «Για τις πρώτες δύο ή τρεις εβδομάδες, δεν έκανα τίποτα άλλο παρά μόνο εμετό», είπε κάποτε σε μια συνέντευξη.

Ωστόσο, η πραγματική κλήση του Osbourne δεν περιελάμβανε εργασία σε σφαγείο ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα χωρίς νόημα. Ο Πρίγκιπας του Σκότους ανακάλυψε την αληθινή του κλήση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: τη μουσική. Μια μέρα, καθώς περπατούσε στο δρόμο, άκουσε το τραγούδι των Beatles «She Loves You» που εδραίωσε στο μυαλό του ότι αυτή ήταν η αληθινή του κλήση.

Σε μια συνέντευξη του 2022 στο The Express, ο Osbourne εξήγησε με γλαφυρό τρόπο πώς ένιωθε όταν άκουσε για πρώτη φορά αυτό το εμβληματικό κομμάτι των Beatles. «Φανταστείτε να πηγαίνετε για ύπνο σε έναν κόσμο και μετά να ξυπνάτε σε έναν άλλο τόσο διαφορετικό και συναρπαστικό που σας κάνει να νιώθετε χαρούμενοι που ζείτε», είπε. «Ήξερα ότι θα γίνω ροκ σταρ για το υπόλοιπο της ζωής μου».

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook