Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 04:29:59

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ SOUTHERN ROCK

Jimmie Van Zant - "Feels Like Freedom" 2012

Image
Ο σπουδαίος αμερικανός μουσικός  Jimmie Van Zant,κυκλοφόρησε το νεο του άλμπουμ μέσω της Sony / RED, Για χρόνια, ο βετεράνος ερμηνευτής έχει περιοδεύσει την Αμερική και κάνωντας το δικό του κοινό απο αυτό το μουσικό ταξίδι που έκανε και την οικογένεια Van Zant να βρίσκεται ανάμεσα στους αμερικάνικους θρύλους που είναι σήμερα.
Ο Jimmie με τα Λευκά καυτά φωνητικά αποτιμά φόρο τιμής στην απίστευτη μουσική κληρονομιά με τα ξαδέρφια του Ronnie (Lynyrd Skynyrd), Johnny (.38 Special, Lynyrd Skynyrd, Βαν Ζαντ), και Donnie (.38 Special, Βαν Ζαντ).
Σε αυτό το νέο άλμπουμ, ο Jimmie συναρμολογεί μια top-notch, δημιουργική ομάδα απο βραβευμένους συγγραφείς και παραγωγούς για να συνεχίσει την παράδοση της οικογένειάς του. Με ένα καινοτόμο, cross-over ήχο, καταχωρείται πάντα στο ιστορικό στούντιο Sound Kitchen Studios , Jimmie συνεχίζει να μεταφέρει τη δάδα της κληρονομιάς Βαν Ζαντ σε μια νέα γενιά.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Jimmie: «Πήρα προσωπικά αυτά τα δώδεκα τραγούδια με βάση το λυρικό περιεχόμενο και τις συναισθηματικές μελωδίες που συνδέονται με αυτά. Κάθε τραγούδι λέει μια ιστορία με αληθινό νόημα και είτε θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος,είτε θα αναβιώσει τις τρυφερές μνήμες, τα διδάγματα που αντλήθηκαν από κάποιον ή τις δικές μας εμπειρίες. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη συλλογή των τραγουδιών και όσο έκανα για την εγγραφή τους."
 
Tracklist:
1. Chasing Shadows (3:38)
2. Come On Man (4:22)
3. Stronger Stuff (3:52)
4. Ain't Quite Mary Jane (3:18)
5. Wildest Branch (3:21)
6. When You Gonna Learn (3:35)
7. Feels Like Freedom (4:17)
8. That'll Take You Back (3:45)
9. Southern Rock (3:06)
10. Unfinished Life (3:37)
11. Runaway Train (3:28)