Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 14:33:22

BLUES ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Grinder Blues - "Grinder Blues"

Ο θρυλικός frontman των King's X Dug Pinnick ενώνει τις δυνάμεις του με τους βραβευμενους με Emmy blues rockers Bihlman Bros. για ένα μουσικό προσκύνημα που ενώνει μπλουζ και ροκ σ'αυτο το πάρτυ/γκρούπ που ειναι γνωστό ως Grinder Blues.

Μετά τη συνεργασία τους από κοινού για την παραγωγή μουσικής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η συνθετική ομάδα Pinnick /Scot Bihlman /Jabo Bihlman έχει επεκτείνει το πεδίο του έργου και εγγυάται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή!

Ο Doug Pinnick είναι μια αποκάλυψη στα φωνητικά,που ανασύρει πολύ βαθιά απο την ψυχη του με την δική του υπογραφή και τον ιδιαίτερο "βαθύ" τόνο του,σκληρό όσο ποτέ.Ο Scot "Little" Bihlman στα τύμπανα, κρουστά, φωνητικά φέρνει ένα βαρύ groove, γεμίζοντας τον αέρα μέ μουσικά είδη από το Μισισιπή. Ο Jabo Bihlman στις κιθάρες και στα φωνητικά, φέρνει ένα βαρύ ήχο με εκπληκτικά λεπτές αποχρώσεις των παραδοσιακών μπλουζ σε συνδυασμό με το καυτο και βρώμικο ηχο.

Η μπάντα έχει ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι που έχει γίνει γνωστό ως Grinder Blues μαζί με τον παραγωγό / μηχανικό Miles Fulwider (Γουίντον Μαρσάλις, Norah Jones, Willie Nelson, τον Chick Corea, τον Rob Mathes) και τον Barry Mork.

«Κάναμε ένα low-fi μπλουζ δίσκο με τις παραδοσιακές πτυχές της σκηνής του Σικάγο Blues που υπήρχε τη δεκαετία του '50, αλλά με ένα κάτι παραπάνω».δηλώνει ο Doug Pinnick

TRACK LISTING

1. Don't Go Home
2. Wild One
3. Burn The Bridge
4. Grinder Blues
5. Train
6. Worried Mind
7. It Ain't Easy
8. Woke Up This Morning
9. Chuck Berry
10. Texas To California

Για το SouthernRock.gr Eυα Ζευγουλά