Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:31:46

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ORIGINAL BAND του RORY GALLAGHER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

 

Η ORIGINAL BAND του RORY GALLAGHER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Oι ''BAND OF FRIENDS'' ζωντανά στη Θεσσαλονίκη στο Block 33 και στην Αθήνα στο Κyttaro club

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη, Πολυχώρος Πολιτισμού Block 33
(26ης Οκτωβρίου 33, λεωφορεία 31 & 40 Στάση “Σφαγεία”)
Προπώληση: 12 ευρώ σε: Stereodisc Record Shop // Rover Bar //
Ticket House ή Διαδικτυακά: www.eventbrite.com/org/4631842515
Είσοδος: 15 ευρώ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00
Έναρξη 21.30

Opening Act: The UN


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αθήνα, ΚYTTARO Live Club
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Προπώληση στα Public Συντάγματος και Διαδικτυακά http://www.123tickets.gr/


Opening Act ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Το συγκρότημα ''σταθμός'' στο ελληνικό ροκ!!!!!


«Καταλάβετε ότι οι “Band of Friends” δεν είναι άλλη μία tribute band στον Gallagher.. Είναι μία απόδοση τιμής από τους στενούς του συνεργάτες. Είμαι σίγουρος ότι ο Rory θα την ενέκρινε». “Get Ready to rock” magazine

«Κάθε συναυλία των “Band of Friends” είναι πραγματική γιορτή της μουσικής του Rory Gallagher». Annular Media
Ότι ο Rory Gallagher είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς που πέρασαν ποτέ από αυτό τον πλανήτη είναι εγονός.

Ότι η μουσική του εξακολουθεί να ακούγεται από cd player αυτοκινήτων 40άρηδων, μέχρι κινητά τηλέφωνα μαθητών, παρά τα είκοσι χρόνια που ο ταλαντούχος μουσικός έφυγε από τη ζωή, αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου λοιπόν, ο Πολυχώρος Πολιτισμού Block 33 και το KΥΤΤΑΡΟ Club πρόκειται να φιλοξενήσουν την μπάντα που ανέλαβε να κρατήσει την μουσική του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη ζωντανή.

Η μπάντα αυτή, αποτελούμενη από τον φίλο και συνεργάτη του σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της πορείας του, μπασίστα Gerry McAvoy, αλλά και τον Ted Mackenna, ντράμερ της περιόδου του “Moonchild”, υπόσχεται μία βραδιά γεμάτη από τις μελωδίες του σπουδαίου μουσικού. Όσοι λοιπόν αγαπούν τα τραγούδια του ή όσοι θέλουν να γνωρίσουν την μουσική του οφείλουν να βρίσκονται εκεί.

GERRY McAVOY (Bass) Ο πλέον αναγνωρισμένος συμπαίκτης και φίλος του Rory, παρών σε όλες τις ηχογραφήσεις, σε όλες τις περιοδείες, σε όλα τα άλμπουμ του από το 1971 έως το 1991 (και φυσικά παρών στο live-σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια το 1981) !!!!!

TED McKENNA (Drumms) Μυθικός ντράμερ με τεράστια καριέρα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έχοντας πρωταγωνιστήσει -μεταξύ άλλων- στους The Sensational Alex Harvey Band, Greg Lake - ELP, Gary Moore, Michael Schenker και Ian Gillan - Deep Purple!!!! Ηχογράφησε και παρουσίασε με τον Rory τα: «Photo Finish», «Top Priority» και «Stage Struck».

MARCEL SCHERPENZEEL (Guitar/Vocals) Η μεγάλη έκπληξη της παρέας. Έχοντας μεγαλώσει με τη μουσική του Rory, άφησε πίσω την προσωπική του καριέρα και μπάντα (Marcel Scherpenzeel Band και Wolfpin) για να ζήσει το μύθο του μεγάλου του ειδώλου και εν τέλει να κερδίσει το παράσημο του Gerry McAvoy:  "This is the closest guitarist to Rory you will ever hear", αλλά και την κοινή αποδοχή σε έναν τόσο απαιτητικό ρόλο!!



Band of Friends



http://www.youtube.com/watch?v=lkWxq4juS7Q

 

http://www.youtube.com/watch?v=KbUGOJ1gx2o

 


Για περισσότερες πληροφορίες:
Block 33
Αλέξανδρος Σαλαμές, Τ: 6970034210, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αριάδνη Χατζητάτση, Τ: 6932449757, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
KΥΤΤΑΡΟ club
210.8224134, 6977641373
http://www.kyttarolive.gr/