Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:00:55

Στις αρχές του 2016, οι Blackberry Smoke θα ταξιδέψουν πολλά μίλια: Το συγκρότημα έχει ανακοινώσει κάποιες ημερομηνίες περιοδειών για τον επόμενο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων κάποιων εμφανίσεων σε ένα κρουαζιερόπλοιο.

H μπάντα θα ξεκινήσει την περιοδεία στο Asheville, N.C, στις αρχές Φεβρουαρίου, και έπειτα από δυο βράδια στο Νότο, θα ταξιδέψει σε θερμότερα νερά επιβιβαζόμενοι στο παρθενικό ταξίδι του κρουαζιερόπλοιου Outlaw Country. Στις παραστάσεις, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν 7-11 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν οι Blackberry Smoke, η Lucinda Williams, oι The Mavericks, ο Bobby Bare, o Shooter Jennings και πολλοί άλλοι.

Το πλοίο θα πλεύσει από το Μαϊάμι στα νησιά Grand Cayman.Μετά την κρουαζιέρα, οι Blackberry Smoke θα συνεχίσουν να εμφανίζονται σε όλη τη χώρα, από την Αλαμπάμα στη Βιρτζίνια, από το Οχάιο στο Ιλλινόις και σε πολλά αλλά μέρη.

Επίσης, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αυστραλία, στο Σύδνευ και στο Byron Bay Bluefesτ, στα τέλη του Μαρτίου. Η ολοκληρωμένη λίστα με τις ημερομηνίες των εμφανίσεων είναι διαθέσιμη από κάτω. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία των Blackberry Smoke μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

Blackberry Smoke, 2016 Tour Dates:
Feb. 4 — Asheville, N.C. @ Orange Peel
Feb. 5 — Asheville, N.C. @ Orange Peel
Feb. 7-11 — Outlaw Country Cruise
Feb. 12 — Jacksonville, Fla. @ FL Theatre
Feb. 13 — Birmingham, Ala. @ Iron City
Feb. 18 — Columbus, Ohio @ LC Pavilion
Feb. 19 — Springfield, Ill. @ Boondocks
Feb. 20 — Glasgow, Ky. @ Plaza Theatre
March 10 — Norfolk, Va. @ NorVa
March 11 — Richmond, Va. @ National
March 12 — North Myrtle Beach, S.C. @ House of Blues
March 24 — Sydney, Australia @ Basement
March 25-28 — Byron Bay, Australia @ Bluesfest

Για το SouthernRock.gr Γωγώ Στρέκλα

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook