Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 20:50:50

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη των Ancient Spell

asnew_picture

Οι Ancient Spell είναι μια Heavy Metal μπάντα από τις Η.Π.Α.Οι τύποι είναι απίστευτοι!!!Κορυφαίοι μουσικοί!Ο ομώνυμος δίσκος τους είναι μια απίστευτη πώρωση!Καθαρός heavy ήχος!Οι άνθρωποι ζουν και αναπνέουν για το Heavy Metal και αυτό το περνούν άμεσα στον ακροατή με τα τραγούδια τους!Εχοντας μεγάλη πείρα και οι τρεις τους,παίζοντας σε διάφορα συγκροτήματα,ένωσαν τις δυνάμεις και έφτιαξαν αυτό το Power Doom τρίο το οποίο σαρώνει. Τα λόγια είναι λίγα και περιττά. Απλα ακουστε τον δίσκο τους!Σύντομα θα έχουμε και κριτική του δίσκου στο περιοδικό μας. Ας ακούσουμε τώρα τι έχει να μας πει το συγκρότημα :

S.R. Πείτε μας μερικά λόγια για την μπάντα.

Είμαστε μια  Heavy Metal/Rock μπάντα από το Λος Άντζελες,Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Έχουμε την περιγραφή του δυναμικού τρίο του  Doom από τους οπαδούς μας.


S.R. Από που εμπνευστηκατε το όνομα τις μπάντας?


Το όνομα  Ancient Spell είναι μια ερμηνεία του θανατου. Με τον τρόπο ότι καθώς γερνάτε,συνειδητοποιειτε ότι ο χρόνος σας πλησιαζει. Βλεπουμε τον θάνατο σαν ένα αρχαίο ξόρκι (Ancient Spell),ότι είναι αλυτο. Κανεις δεν μπορεί να ξεφύγει από τον θανατο. Ολοι θα πεθάνουμε,για αυτό είναι σαν ξόρκι,το πιο παλαιό ξόρκι στην ιστορία του ανθρωπίνου είδους.
 aspnew_picture

S.R. Ποιος ασχολείται με την μουσική και τους στίχους? Ποιό το περιεχομενό τους 

Ο  Conrad Viz που είναι ο κιθαρίστας και τραγουδιστής μας,γράφει την μουσική και τους στιχους. Το τραγούδι “ Wizard ov Doom” είναι η έννοια της μπαντας. Τελικα ο χρόνος σου θα περάσει και ο μάγος του ολέθρου(Wizard ov Doom) θα έρθει για εσενα. Αλλοι στίχοι αναφέρονται σε διαφορετικά θέματα σαν την φυλακή ( Lockdown),την απαγωγή από δαίμονες και την σωτηρία ( Beyond & Back),σχετικά με κάποιον που μισείς πραγματικά (Made of Glass),να εξαπατασε από την ζωή σου ή από την κυβέρνηση της χωράς σου (In Deception) ή του να ζεις με τον τρόπο των   Black Label Society (Bleeding Black).Δυναμικός , Αποφασιστικός και Ανελέητος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Doom Crew, Get it Fu**ing Done!

S.R. Ποια είναι η άποψη σας για το Heavy Metal σήμερα?


Το heavy metal σήμερα είναι ζωντανό και ενταξει. Αλλα δεν μου αρέσουν τα περισσότερα είδη  από τις μπάντες που προωθουν. Με αυτό εννοώ  μπάντες που ακούγονται πολύ τεχνικά και που δεν μπορείς να ακούσεις καθαρά τα φωνητικά τους,αυτό όμως είναι άπλα η άποψη μας. Υπαρχουν πολλά είδη metal ,  άλλα εμείς προτιμούμε τα κλασσικό,power και doom είδος metal. Περισσότερο το παλαιάς σχολής ,της ρίζας,οργανικό στυλ  του metal σαν τους Black Sabbath. S.R. Πείτε μας μερικά λογία για τον δίσκο σας.

Ο δίσκος ήταν να βγει σαν EP με 5 κομμάτια,άλλα είχαμε ήδη 2 τραγούδια έτοιμα,τα οποία ηχογραφήσαμε και τα βάλαμε σαν επιπλέον τραγουδια. Μπορειτε να κατεβάσετε τα τραγούδια μας από το  iTunes και CDbaby.

S.R. Πείτε μας την γνώμη σας για το διαδίκτυο,τα e-zines,τα blogs και γενικότερα τα διάφορα μέσα ενημέρωσης.


Τα κοινωνικά μέσα είναι απίστευτα!Οποιαδήποτε μπάντα που έχει ταλέντο,με ελάχιστα χρήματα μπορεί να προωθηθεί σε ολόκληρο των κόσμο πολύ πιο εύκολα από ότι πριν 20 χρονιά.



S.R. Σχέδια για συναυλίες?


Αυτή την στιγμή τα σχεδία μας είναι να προωθηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο,κυρίως μέσω internet. Επισης θα ξεκινήσουμε να παίζουμε σε  τοπικές συναυλίες ώστε να χτίσουμε ένα στιβαρό πλήθος οπαδων. Στο μέλλον σχεδιάζουμε να κάνουμε μικρές περιοδείες στις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α.  Σαν την Αριζόνα, Νέο Μεξικό , Τέξας κ.α.Ακομα δουλεύουμε σε νέο υλικό για το καινούργιο μας άλμπουμ.

Πιθανόν θα περιμένουμε περίπου ένα χρόνο μέχρι να χτίσουμε μια στιβαρή βάση οπαδών με το υπάρχον άλμπουμ και την επόμενη χρονιά θα κυκλοφορήσουμε το δεύτερο.

S.R. Ποιά είναι τα μελλοντικά σχεδία της μπάντας ?


Όλη μας η ζωή είναι γύρω από την μουσική. Εμεις σχεδιάζουμε να παίζουμε Heavy Metal/Rock μέχρι την ήμερα που θα πεθάνουμε,άσχετα άμα θα αποκτήσουμε πολλά χρήματα ή όχι.
asp_new_picture

S.R. Κάτι που θα θέλατε να προσθέσετε?

Είμαστε σε αυτήν την δουλειά γιατί αγαπάμε την μουσική! Metal/Rock μουσική!Λατρεύουμε να γράφουμε τραγούδια για να εξωτερικεύουμε τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας. Ελπιζουμε οι άνθρωποι εκεί έξω στον κόσμο να λατρεύουν επίσης αυτό το οποίο κάνουμε.

S.R. Ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του Southernrock.gr

Το μήνυμα μας στους αναγνώστες σας θα είναι αυτό : Αν αγαπάτε την Metal/Rock  μουσική και θέλετε να την κρατήσετε ζωντανή ,παρακαλώ υποστηρίξτε τις τοπικές μπάντες, γιατί όλες οι μπάντες άρχισαν από καπου. Ολες οι μεγάλες και διάσημες μπάντες που περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο , άρχισαν από τα ίδια μικρά τοπικά bars και clubs. Για αυτό υποστηρίζουμε ενεργά την τοπική μουσική σκηνή!Φυσικά υποστηρίζουμε και με το να αγοράζουμε την μουσική και τον εξοπλισμό(T-Shirt,κονκάρδες κ.α)  από τις μπάντες,γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους καλλιτεχνες. Stay Metal and keep Rockin'!!! \m/ANCIENT SPELL\m/


Σε αυτό το σημείο τελειώνει αυτή η φοβερή συνεντευξη. Ευχομαστε ότι καλύτερο στους Ancient Spell και συνεχίζουμε να ξανακουμε την δισκαρα που εβγαλαν. Δείτε όποσδηποτε το γαμάτο video clip του “Bleeding Black” εδω http://www.youtube.com/watch?v=VVU-7kquqTY 

Ειμαστε σίγουροι ότι η συνεχεία θα είναι το ίδιο θριαμβευτική!Keep on Southernrocking!!!!ansnew picture

https://www.facebook.com/ancientspellband

https://www.youtube.com/user/ancientspellband?feature=watch
https://twitter.com/ancient_spell
http://www.reverbnation.com/ancientspell

interview: Λεωνίδας Σγούρδας για το Southernrock.gr