Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:31:26

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ

ΤΟ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ" ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ


Θυμάστε με ποιο τραγούδι κάνατε την είσοδό σας ως νιόπαντροι στη γαμήλια δεξίωσή σας;Αυτή η ερώτηση για τους παντρεμένους.
Για τους ανύπαντρους:Με ποιο τραγούδι θέλετε να κάνετε εσείς την εισοδό σας;
Δείτε στην παρακάτω διεύθυνση πως έκαναν την είσοδό τους ο Dan Phillips και η σύζυγός του Kinga στη δική τους δεξίωση τον Σεπτέμβρη του '11.
http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=186221


Σε σχετική ερώτηση ο Dan απάντησε:
-Ανέκαθεν μου άρεσαν οι Slayer.Αυτοί,οι Metallica και οι Anthrax ήταν τα συγκροτήματα που με μύησαν στο metal.
Θυμάμαι όταν πρωτοάκουσα το Hell Awaits το 1987.Μου τίναξε τα μυαλά!Δεν είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο!
Όταν πρωτοσυνάντησα την Kinga δεν ήξερα ότι της άρεσε το ακραίο metal.Κατάγεται από την Πολωνία και τυχαία τη ρώτησα αν έχει ακουστά τους Behemoth ή τους Vader (Πολωνικά death metal συγκροτήματα).Όχι μόνο τους ήξερε,αλλά είχε πάει και σε συναυλίες τους.Κύλισε ο τέντζερης... στην περίπτωσή μας!Το δεύτερο ραντεβού μας ήταν σε συναυλία των Rotting Christ.(!!!!!!)
Όταν οργανώναμε το γάμο δεν ήθελα μια τυπική μουσική για την είσοδό μας.Ρώτησα την Kinga και συμφώνησε.Οι κλασσικές εισαγωγές δεν άρεσαν σε κανένα μας.Το Rainning Blood ήταν η κατάλληλη μουσική για την περίσταση.Ανατρίχιαζα μόνο που το σκεφτόμουν.Η επιλογή μας άρεσε στους περισσότερους συγγενείς και φίλους.Είπαν ότι μας ταιριάζει γάντι!

(Σημείωση του μεταφραστή:Δεύτερο ραντεβού σε συναυλία των Rotting Christ!!!!Είσοδος με Rainning Blood!!! Φιλαράκι Dan,η Kinga μήπως έχει αδελφή;)

Πηγή:blabbermouth.net
Μετάφραση:Γ.Αμυγδαλάς