Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 10:31:42

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ

Eντυπωσιακά...ενδιαφέρον το νέο Renault Clio

Eντυπωσιακά...ενδιαφέρον το νέο Renault ClioRenault Clio 2013
Με άκρως ελκυστικό στυλ, προηγμένα μηχανικά σύνολα και πάντα ξεχωριστή γαλλική φινέτσα, η καινούρια γενιά του Clio έρχεται για να αναστατώσει για τα καλά τον ανταγωνισμό στη μικρή κατηγορία.
Η καινούρια 4η γενιά του Clio δηλώνει πλέον παρούσα αφού μόλις παρουσιάστηκε σε επίσημες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Renault. 

Το γαλλικό μοντέλο δείχνει σαφώς πολύ μοντέρνο και δυναμικό, ενσωματώνοντας πολλά στοιχεία από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που θα ακολουθήσει η Renault στα καινούρια της προϊόντα στο εξής. Ουσιαστικά, στο αμάξωμά του δείχνουν πως δένουν αρμονικά σχηματισμοί με καμπύλες και δυναμικές γραμμές. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουμε τα μεγάλα φωτιστικά σώματα αλλά και το επίσης ογκώδες εταιρικό λογότυπο στη μάσκα του αυτοκινήτου. Aρκετά εκλεπτυσμένο αισθητικά δείχνει και το πίσω άκρο, ενώ σπορτίφ τόνο προσθέτει το «κρυμμένο» χερούλι για το άνοιγμα των πίσω θυρών. 

Εσωτερικό...πάντα διακριτικά premium και chic
To εσωτερικό του νέου Clio δείχνει εξίσου μοντέρνο και ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Όπως και στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου, τα υλικά δείχνουν με μια πρώτη ματιά ιδιαίτερα ποιοτικά. 

Μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel
Τα μηχανικά σύνολα του νέου Clio θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες. Προς το παρόν μπορούμε να προβλέψουμε ότι το μικρό γαλλικό μοντέλο θα διατεθεί θα μεγάλη γκάμα μηχανικών συνόλων πετρελαίου και βενζίνης. Πληροφορίες κάνουν λόγο για κινητήρα βενζίνης με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό χωρητικότητας 0,9 λίτρων με 89 ίππους και 135 Nm ροπής, κατανάλωση 4,3 λτ./100 χλμ. και CO2 μόλις 99 γρ./χλμ. Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει ο 1.500άρης diesel κινητήρας τεχνολογίας dCi 90 ίππων. 
autotriti.gr