Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 06:43:53

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ

ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΣΑΝΕ τα διαδικτυακά τους παραμάγαζα, για πότε τα γεμίσανε ήδη με διαφημίσεις και ξάφνου καλούν την ελληνική του σκληρού ήχου σκηνή να τους στηρίξει..., ούτε οι ίδιοι δεν κατάλαβαν. Είναι τόση μάλιστα η πρεμούρα και η βλακεία τους συνάμα, που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τους λόγους. Και τρέχουν - τρέχουν να προλάβουν ούτε κι αυτοί γνωρίζουν τι, χωρίς κανέναν στόχο.

ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ καθημερινές και ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ επισκέψεις  του "e-rock.gr" και των υπόλοιπων webzines, θορύβησαν την μουσική βιομηχανία και τα φερέφωνά της. Οι νταβατζήδες της αγαπημένης μας μουσικής και ξιπασμένοι λόρδοι της μουσικοβιομηχανικής μας κατάντιας, ΞΟΦΛΗΣΑΝ κι απλά είναι θέμα χρόνου να το αποδεχτούν.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ εδώ και χρόνια πλούτιζαν στις πλάτες των μουσικόφιλων, προβάλλοντας όλα όσα και πάλι οι τσέπες τους επέβαλαν. Είναι όλοι όσοι εδώ και χρόνια, έχοντας στήσει ακόμα και εντός της ελληνικής μουσικής σκηνής τα μπαϊράκια τους, ξέσκιζαν κάθε συγκρότημα που δεν τα ακουμπούσε σε αυτούς και τους φίλους τους. Δικά τους τα πάντα. Εταιρείες δισκογραφικές, studios, γραφίστες, μουσικοί παραγωγοί και τόσοι άλλοι παρατρεχάμενοι, που αν δεν τους τα ακουμπούσες, οι φίλοι τους, σε πέταγαν στον "ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ". Σ' αυτόν δηλαδή, που εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκονται οι ίδιοι και γι' αυτό πονούν. Έπιασαν πάτο βλέπετε, ΞΟΦΛΗΣΑΝ.

ΞΟΦΛΗΣΑΝ και τώρα αναζητούν την βοήθεια της ελληνικής του σκληρού ήχου σκηνής. Μα εκείνη αποφάσισε ήδη κι απόφασισε γιατί τους περίμενε πάρα πολύ. 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Και βρήκε δεκάδες άλλους τρόπους για να προβληθεί. Ποιούς...;

DevilHorns
Forgotten Scroll
Greek Rebels
Hellenic Forces 'Zine
Hellenic Metal
Holy Sword
Metal Eagle
Metal From Greece
Metal Invader
Metal Paths
Metal Perspective
Metal Temple
Metal Zone
PostWave.gr
Rockap
Rocking.gr
Rock And Roll
Rock-Elliniko
Rock Guide
Rock Machine
Rock Madness
Rock Pages
RockWay.gr
SouthernRock

προσφάτως και το E-rock.gr


ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ στα πρόσωπα φίλων, πραγματικών οπαδών της μουσικής που εκπροσωπεί. Η ελληνική του σκληρού ήχου σκηνή στηρίζεται από τα webzines της και στηρίζει μονάχα αυτά. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΗΝΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ.

Υ.Γ.: ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ PARTIES, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΗΧΟΥ ΣΚΗΝΗΣ ΟΜΩΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ.