Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 14:29:23

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Απρίλιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

ACCEPT Live In Buenos Aires, 2016

ACCEPT

LIVE IN BUENOS AIRES (6-APRIL-2016)

“TEATRO VOLTERIX” ARGENTINA

 

Αποκλειστική live ανταπόκριση από το Buenos Aires.

 

Την Τετάρτη 4 Απριλίου, πήγα νωρίς στο θέατρο “Volterix”, ένα συναυλιακό μέρος κεντρικό στην πόλη του Buenos Aires, με κίνηση, ώστε να μπω πρώτος, όπως το συνηθίζω άλλωστε, για να δω τους Accept. Περνούσαν οι πρώτες ώρες με σχεδόν μηδαμινή προσέλευση κόσμου, πράγμα που δεν με εξέπληξε σίγουρα καθόλου, λόγω τις καθημερινής μέρας και φυσικά λόγω των αποστάσεων που εδώ (Αργεντινή), είναι μεγάλες και άβολες. Όσο όμως πλησίαζε το απογευματάκι σιγά-σιγά όλο και περισσότερος κόσμος μαζεύτηκε, κάπου 100 με 150 άτομα, μην ξεχνάμε βέβαια ότι έχει και πολλά live (εδώ στο Buenos Aires), την ίδια εποχή και δεν μπορούν να πάνε όλοι σε όλα φυσικά.

Οι πόρτες του χώρου ανοίγουν στις 19.00 χωρίς καθυστέρηση κατευθυνόμαστε ακριβώς μπροστά από το συγκρότημα, πρώτη σειρά, πρώτη γραμμή. Ανυπομονούμε να δούμε τους Γερμανούς καταπέλτες του Heavy Μetal, ενώ σιγά-σιγά μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος (γύρω στα1000 άτομα η πληρότητα του χώρου), όπου έγινε το live των Accept. Δεν υπάρχει κάποιο support σχήμα, όπως συνήθως συνηθίζετε, πλησιάζει η ώρα 21.00, οπότε σβήνουν τα φώτα και βγαίνουν πάνω στη σκηνή ένας-ένας… ο Wolf, ο Peter, ο Mark, ο Uwe (νέος ρυθμικός κιθαρίστας) και ο Christofer (νέος drummer), μπουκάρουν κανονικά στη σκηνή και ξεκινά στο σανίδι του “Teatro Volterix”, ο Heavy Metal σεισμός.

Τα τραγούδια που έπαιξαν εκείνο το βράδυ οι Accept ήταν τα…“Hung”, “Drawn And Quartered”, “Hellfire”, “Restless And Wild”, “Losers And Winners”, “Stalingrad”, “Breaker”, “Bucket Full Of Hate”, “Monsterman”, “Shadow Soldiers”, “Neon Nights”, “Bulletproof”, “Aiming High”, “Princess Of The Dawn”, “Up To The Limit”, “No Shelter”, “Pandemic”, “Fast As A Shark”. Όλα τα τραγούδια παιγμένα στην εντέλεια, ο ήχος αρκετά καλός, αλλά η κιθάρα όμως του Wolf ήταν αρκετά χαμηλά, δυστυχώς.

Ο Wolf αεικίνητος σαν 20-χρόνο παιδί, χαμογελαστός, να ζει τον παλμό του κόσμου και του live, όχι πως οι υπόλοιποι υστερούσανε σε κάτι, ο Peter και αυτός αγέραστος, ζούσαν πολύ έντονα το live, σαν το κλασικό δίδυμο των Accept, όπως τους ξέρουμε τόσα χρόνια. Αποχωρούν για την απαραίτητη ανάπαυλα, πριν επιστρέψουν για να κλείσουν την Metal βραδιά με τρεις τραγουδάρες… οι οποίες ήταν τα “Metal Heart”, “Teutonic Terror” και “Balls To The Wall”, με τον κόσμο να ζητά κι άλλο φυσικά.

Όλα κύλισαν άψογα, δεν σημειώθηκε κανένα παρατράγουδο. Όλοι ζήσαμε μια απίστευτη Heavy Metal βραδιά, από ένα συγκρότημα αγέραστο στον χρόνο, που δεν χάλασε τουλάχιστον τον ήχο του ευτυχώς, σαν κάποιους άλλους…

SET-LIST

Hung, Drawn And Quartered

Hellfire

Restless And Wild

Losers And Winners

Stalingrad

Breaker

Bucket Full Of Hate

Monsterman

Shadow Soldiers

Neon Nights

Bulletproof

Aiming High

Princess Of The Dawn

Up To The Limit

No Shelter

Pandemic

Fast As A Shark

ENCORE

Metal Heart

Teutonic Terror

Balls To The Wall

Ανταπόκριση για το Southern-Rock.GR: (Νίκος Παπαδόπουλος).

Μεταφορά, προσαρμογή κειμένου: (Ηλίας Κωστόπουλος).