Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 14:11:06

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Απρίλιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nightstalker live @ Αίθουσα Αίγλη,Πάτρα (review)

Πέρασαν αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που οι αγαπημένοι Nightstalkerεμφανίστηκαν μπροστά στο Πατρινό κοινό.Η πόλη είναι διψασμένη για rock live κάτι που απέδειξε η παρουσία του κόσμου στην αίθουσας της Αίγλης την πρώτη ημέρα του Νοέμβρη.Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν τον συγκεκριμένο χώρο καθώς μέχρι πρότινος συνήθως τέτοια live πραγματοποιούνταν στην Πολιτεία ή το Μικρό Πρίγκηπα.Αρκετά μεγάλη η αίθουσα,ταιριαστή για τέτοιου είδους συναυλίες που παραλίγο όμως να αποδειχτεί μικρή για τους 'Stalker οι οποίοι απ'ότι φαίνεται διανύουν ίσως και την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους.

(Fuel Eater) 

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Πατρινούς Fuel Eater με πολύ λαό από κάτω από νωρίς και ιδιαίτερα θερμό κλίμα.Δεύτερη φορά που τους έβλεπα,αισθητά βελτιωμένοι,κινητικοί και δεμένοι μεταξύ τους.Σχεδόν σε όλα τους τα κομμάτια έγινε ο κακός χαμός,κλίμα που διατήρησαν στα ίδια υψηλά επίπεδα οι επίσης Πατρινοί Void Droid.

(Void Droid)

 Λίγο πιο heavy ο ήχος τους με βάση όμως και αυτοί το stoner-heavy rock έδωσαν μια πολύ δυνατή εμφάνιση. "Mokujin" και "The Watermaker" τα highlights του σετ τους και γενικότερα απόδοση σε υψηλά επίπεδα που ενθουσίασε.

Γύρω στις 11:30 η μουσική από τα ηχεία σταμάτησε και η πόλη ήταν έτοιμη να υποδεχτεί για ακόμη μία φορά τους ροκ θεούς της.Μόνο και μόνο η είσοδος του Αργύρη υπό τις εναρκτήριες νότες του "Go get some" προκάλεσε πανικό από κάτω.Ο κόσμος ενθουσιώδης δε σταμάτησε λεπτό το headbanging,το crowdsurfing έδινε και έπαιρνε και ο ιδρώτας έσταζε μέχρι το πάτωμα.Για την απόδοση των Nightstalker δε χρειάζεται να πούμε και πολλά.Τα τραγούδια άψογα παιγμένα και ένας Αργύρης ιδιαίτερα ορεξάτος με ατακάρες.

(Nightstalker)

Ακούστηκαν όλοι σχεδόν οι απαραίτητοι ύμνοι ("Just a burn", "Freakland", "Line", "Superfreak", "Use"-έτσι για να αναφέρω ενδεικτικά μερικά) αλλά το καλό μας το είχαν φυλάξει για το τέλος.Κλείσιμο του σετ με "Baby god is dead" και "Trigger Happy" και η αδρεναλίνη στο κόκκινο.Φυσικά δεν τους άφησε κανείς να φύγουν χωρίς encore έτσι αποφάσισαν να μας αποτελειώσουν με το υπερ-hit πλέον "Dead rock commandos".

Το τέλος της βραδιάς μας βρήκε να τραγουδάμε όλοι μαζί στο "Children of the sun" σε μία πραγματικά ανατριχιαστική στιγμή.

Όπως ανέφερα και στην αρχή η Πάτρα έχει ανάγκη από τέτοια live και ελπίζω να έχουμε αρκετά τη φετινή χρονιά.Για τους λάτρεις του σκληρού ήχου επόμενο ραντεβού στις 22/11 στον ίδιο χώρο για τους Septicflesh.

Για το SouthernRock.gr Δημήτρης Μουργελάς

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook