Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:52:39

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Απρίλιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Phase Reverse live@Metropolis(review)

(Παρασκευή 30/5)

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα live,που γίνονται για τη «φανέλα» και όχι για το κέρδος.Ένα τέτοιο live πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Metropolis στην Πάτρα με ένα πακέτο συγκροτημάτων να υπόσχεται μια πολύ δυνατή βραδιά.Έτσι και έγινε.

Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι Πατρινοί Fuel Eater οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις παρόλο που βρίσκονται ακόμα στην αρχή της πορείας τους.Στο set τους ξεχώρισα το «King of a desert utopia» που αποτελεί και το πρώτο τους video clip.

Στη συνέχεια Full House Brew Crew και οι εντάσεις ανεβαίνουν.Ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα αλλά είχα ακούσει τα καλύτερα κάτι που οι ίδιοι επιβεβαίωσαν.Heavy riffs,δυνατό μ πάσο και μια πολύ δυναμική παρουσία εν γένει.Να σημειώσουμε πως φωνή και κιθάρα της μπάντας είναι ο Βαγγέλης,μπασίστας πλέον των Rotting Christ.Έπαιξαν κομμάτια από τον πρώτο και τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο τους και 2 διασκευές(Godsmack-Awake,Down-Lifer).
Λίγο μετά τις 12 ανέβηκαν στη σκηνή και τα θηρία.Phase Reverse λοιπόν με καινούριο δίσκο στην πλάτη και με πολύ όρεξη παρά το λίγο δυστυχώς κόσμο.
Ξεκίνησαν με καινούριο υλικό και για τις επόμενες ώρες δεν άφησαν τίποτα όρθιο.Τα νέα κομμάτια λειτουργούν πολύ καλά συναυλιακά και ιδιαίτερα τα "Born to be dead","...and Man Created God" & "Escape" ενθουσίασαν.Αναμενόμενα highlights τα "Cross to bear" & "I got your back" από τον πρώτο δίσκο ενώ πολύ ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που ο Βαγγέλης των Full House ερμήνευσε μαζί τους τον heavy rock ογκόλιθο «Wide Awake(Phase Reverse)».
Για το κλείσιμο της βραδιάς μας κράτησαν αγαπημένες διασκευές παίζοντας τα "Electric Worry","Stone the Crow","Ace of Spades" & "Suicide Messiah" μεταξύ πολλών άλλων.
Εμείς τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην περιοδεία τους και πάντα τέτοια!

Για το SouthernRock.gr Δημήτρης Μουργελάς

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook