Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 09:17:30

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι "HAMMROCK"

  Hammrock

Οι HAMMROCK δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 από τον ιδρυτή και πρώην κιθαρίστα των Clonocide Βασίλη Δημητριάδη και την τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δεμιρτζίδου.
Αυτή τη στιγμή γράφουν το πρώτο τους Demo EP με τέσσερα κομμάτια, ένα εκ των οποίων και το "Dreams" που κυκλοφόρησε και μέσω internet και αποτελεί παλιά σύνθεση του Βασίλη επί εποχής Clonocide.


Το στυλ της μουσικής των Hammrock είναι η rock με επιρροές από όλα τα παρακλάδια της, καθώς περιλαμβάνονται συνθέσεις από απλό rock μέχρι και classic heavy metal, με το σήμα κατατεθέν όμως της μπάντας τη φωνή και τις κιθάρες που σε ταξιδεύουν σε όμορφα μελωδικά μονοπάτια.

Ο λόγος που η μπάντα επέλεξε τον γενικό όρο rock χωρίς να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ (π.χ. μόνο heavy metal ή μόνο rock) είναι γιατί πιστεύει ότι ο "κλασσικός" ροκάς, αυτός δηλαδή που γουστάρει κιθάρες, μελωδίες, διφωνίες και δισολίες με ωραία riffs, γουστάρει κάθε πραγματικά rock κομμάτι από Dire Straits μέχρι Iron Maiden, και από Simon & Garfunkel μέχρι AC/DC. Και επειδή οι δημιουργοί αυτού του σχήματος διασκεδάζουν με όλα τα γκρουπ αυτού του ιδιώματος, της rock δηλαδή και με ότι καλό αυτή προσφέρει (είτε είναι άγριο, είτε ήρεμο), θέλουν να περάσουν αυτή τη διάθεση σε κάθε ακροατή που θα ακούσει την πρώτη τους δουλειά, χωρίς κολλήματα και ταμπέλες.

Just rock babe...!

 

Για επικοινωνία με τους Hammrock:

https://soundcloud.com/theibanezs5470

http://www.myspace.com/skyguitar280

http://www.mixcloud.com/Hammrock/

http://www.jumpingfish.gr/Hammrock

http://www.hammrockband.webeden.co.uk/#

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook profile: http://www.facebook.com/vassilis.dimitriadis.7

Facebook page: http://www.facebook.com/pages/Hammrock/589823914368439?ref=hl