Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 17:27:50

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι "Serenity Broken"

 Serenity Broken: Ακόμη μια αθηναϊκή hard rock μπάντα που παίζει φοβερή μουσική και τα σπάει στη σκηνή και μπλα μπλα......Ώπα!Μισό λεπτό!
Αλήθεια ποιος ενδιαφέρεται για ένα ακόμη βαρετό βιογραφικό..;;

Ας πάρουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.
Ένας τραγουδιστής μεγαλωμένος και ζυμωμένος στη Βρετανική underground  σκηνή, ένας fashion addicted με ποπ κουλτούρα drummer, δύο gain freak κιθαρίστες με extreme μουσικό παρελθόν και ένας μπασσιστας λάτρης του μοτοκρός, ενώνουν τις επιρροές τους και η μπάντα παίρνει μορφή.

Ακολουθούν ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα club της underground σκηνής στην Αθήνα και με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους στο D-Festival στο Αγρίνιο, δίπλα στους Rotting Christ,η μπάντα δείχνει να χτίζει συνεχώς αυτοπεποίθηση και εμπειρία.

Ξαφνικά και χωράς κάποια προηγούμενη κυκλοφορία η μπάντα κλείνεται στο στούντιο για 5 μήνες και χωρίς πολλά λόγια ολοκληρώνει τη πρώτη της αυτοχρηματοδοτούμενη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Commercial Suicide!
Πίσω από τη κονσόλα του ήχου κάθεται ο "πολύς" Ahti Kortelainen (Sentenced,Sonata Arctica) στα Tico Tico Studio ,ο οποίος επιμελείται το mix και το mastering δίνοντας στη μπάντα ένα δυναμικό αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο.

Με συνθέσεις που εναλλάσσονται από τη hard rock στην alternative/nu σκηνή και πίσω στο metal αλλά και με εμφανείς grunge επιρροές, η μπάντα δίνει το στίγμα της στην ελληνική σκηνή και θέτει τις βάσεις για μια δυναμική παρουσία.

Οι Serenity Broken έχουν ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις για την προώθηση του Commercial Suicide και κινούνται προς την αναζήτηση δισκογραφικής στέγης.

Για την ιστορία η μπάντα δημιουργήθηκε το 2010 σαν τρίο, αλλά στη συνέχεια έγιναν πέντε.
Τόσο απλά..